Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
"Все владнається"- від трампа це звучить досить підозріло..
Як "владнати" - він вже показав. Скаже, що мала країна великій не повинна опиратись, а "Зеленським я дуже незадоволений. Він мене не слухає - він мене підвів."
Заблокує зброю і буде вважати, що владнав.
Краще б він нічого не казав, а тільки нарешті підписав нові санкції проти раші, продавав зброю Україні і грав у гольф.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
2025-09-18_211508.webp

Краще б він нічого не казав, а тільки нарешті підписав нові санкції проти раші, продавав зброю Україні і грав у гольф.
угу.. не за це агєнт краснов гонорар отримує... все буде навпаки... але "аби ніхто не здогадався", з примітивними, на рівні копро-віку дітсадку, відмазками: "а єто байден... а єто всьо йєвросаюз... мєня підвели... нє мая війна... вони ненавидять один одного... я устал... " най-тупіший ПОТУС евер

Здається, зараз не час просити путіна про припинення вогню. Якщо мені доведеться вимагати припинення вогню, я вживу жорстких заходів. Потрібно й надалі знижувати ціни на нафту, — Трамп

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Компанія YouTube оголосила про повноцінний запуск функції багатомовного озвучення, яка дозволить усім авторам відеоконтенту додавати дубляж своїх відео різними мовами. Основою нової функції стала технологія Google Gemini, яка забезпечує автоматизований переклад та озвучення контенту. Система здатна точно відтворювати не лише голос автора, але й зберігати його інтонацію та емоційне забарвлення під час перекладу, що робить дубльовані версії максимально природними.

2025-09-18_213400.webp

Назад
Зверху Знизу