Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
 імені.webp

Надо было Зеленскому ещё добавить - Мистер Трумп, ви шо, не видете как Ваш лепший друг Володья(***ло) Вас на своём хую крутит-вертит, как ему захочется, то в одну сторону, то в другую? С этим надо заканчивать, и поскорее!:увага:

Самый прикол в том, что Великобритания, потеряв США из сферы своего колониального влияния, больше никогда не ставила под сомнение суверенитет и госграницы США, в отличие от *****ов *****ов! Наверное потому, что в Великобритании такое *****астическое *** как ***ло - никогда не смогло бы стать Премьер-министром или королём Великобритании, а на ****е эта ****** - смогла, укрепила свою власть, а потом уже окончательно узурпировала!:відстій:

Останнє редагування:
Самый прикол в том, что Великобритания, потеряв США из сферы своего колониального влияния, больше никогда не ставила под сомнение суверенитет и госграницы США, в отличие от *****ов *****ов! Наверное потому, что в Великобритании такое *****астическое *** как ***ло - никогда не смогло бы стать Премьер-министром или королём Великобритании, а на ****е эта ****** - смогла, укрепила свою власть, а потом уже окончательно узурпировала!:відстій:
Щас бы словить ***ла 18летнего и расскзаать ему, что он поставит *****ию раком, зачистит от всех своих врагов и конкурентов, будет равязывать войны. Он бы сам с этого ахуел бы.

Щас бы словить ***ла 18летнего и расскзаать ему, что он поставит *****ию раком, зачистит от всех своих врагов и конкурентов, будет равязывать войны. Он бы сам с этого ахуел бы.
Да ему тогда, в 18 лет, в питерских подворотнях похоже ****ьник били неоднократно и постоянно, оттуда такая мстительность и пошла! ***** тот ***ло, ****** и вообще - нехороший человек!:відстій: "Редиска"(С)
Я уверен - щас *** найдёшь тех людей, которые тогда чморили и ****или ***ла, он их всех уже отправил на тот свет! Иначе кто-то нарисовался бы в сетях и рассказал, каким подлым и *****астичным был ***ло в свои 18 лет! Одноклассники там, друзья-товарищи, сокурсники, и т.д. Их просто нету!

Да ему тогда, в 18 лет, в питерских подворотнях похоже ****ьник били неоднократно и постоянно, оттуда такая мстительность и пошла! ***** тот ***ло, ****** и вообще - нехороший человек!:відстій: "Редиска"(С)
Я уверен - щас *** найдёшь тех людей, которые тогда чморили и ****или ***ла, он их всех уже отправил на тот свет! Иначе кто-то нарисовался бы в сетях и рассказал, каким подлым и *****астичным был ***ло в свои 18 лет! Одноклассники там, друзья-товарищи, сокурсники, и т.д. Их просто нету!
Послушай, очень хорошо структурированно. Некоторые вещи для меня были неочевидны

Та толку не будет. Надежд ноль.
Трамп
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Зеленському, що хоче допомогти з протиповітряною обороною України і перевірить причини призупинки, якщо щось і справді затримали.

Також Трамп заявив, що йому відомо про нещодавню ескалацію з боку росії, зокрема про авіаудари по українських містах і на фронті.

Трамп
Зеленському, що хоче допомогти з протиповітряною обороною України і перевірить причини призупинки, якщо щось і справді затримали.

Також Трамп заявив, що йому відомо про нещодавню ескалацію з боку росії, зокрема про авіаудари по українських містах і на фронті.

Отличный парень, хороший разговор, прекрасный день.
А ещё у деда внук родился

Ну хоть пока уважаемый и встречаемый в цивилизованных странах!:клас: И допомогу нам хоть какую-то оттуда привозит, после своих визитов!
Очень видимо хочется задавить Украину, вон как Трампу своему подмахивает, американский *****енок.
***ло, видимо, идеал для них обоих.

Очень видимо хочется задавить Украину
Пока вроде наоборот
вон как Трампу своему подмахивает, американский *****енок.
Тогда уж еврейский, а не американский!
***ло, видимо, идеал для них обоих.
***ло - это обезьяна с ядерной гранатой, неизвестно что ему взбредёт в его плешивую голову, лишённую ума, завтра! Может и "весь мир в труху", "зачем нужен такой мир, где россии нету места?" И т.д. перлы от ***ла!

То ли дело великий шашлыкодеятель хуем по роялю со сломанной "Украиной", от которой "только бардачок остался", правда? Или за такие посылы не платят?
Зеленський, звичайно, багато в чому накосячив і час його оцінювати за заслугами ще прийде, але звинувачувати його ще в довбоєбізмі Трампа зокрема та всієї його "МАГА-двіжухі" загалом — досить дивна позиція. Взагалі, незрозуміла реакція тутешніх американців, які як не намагаються виправдати свого теперишнього президента, так тичуть українцям в їхнього, мовляв, а ви спершу на свого подивіться. Вибачте, але українцям є за що, м'яко кажучи, ненавидіти Трампа, і вам треба це прийняти, перебуваючи на українському майданчику. Те, що зробив Трамп для ***ла, навіть китайці не могли б перевершити. І ще заспокоюють, от почекайте, от будуть вибори в Сенат, там як переможуть демократи, та як покажуть Трампу кузькіну мать. Але до цих виборів ще більше ніж рік, і за цей рік ще стільки може статися таких обстрілів як сьогодні вночі, що від Києва в буквальному сенсі нічого не залишиться (не кажучи вже про інші міста, де немає такого захисту ППО. Я навіть не уявляю наслідків подібної атаки на Харків). А рудий довбойоб крутить одну пластинку: "Володя, стоп, я засмучений" і "Це не моя війна, це війна Байдена". Якщо вже це війна Байдена, на *** ти туди взагалі сюди поліз? Його "миротворство" зробило тільки гірше, і не бачити чи не розуміти цього треба сильно постаратися.

звинувачувати його ще в довбоєбізмі Трампа
Интересно, где именно вы это прочитали.

И я не идеализирую Трампа ни разу. Я не голосовал за него.
Оба достойны друг друга.

є за що, м'яко кажучи, ненавидіти Трампа
Трамп не давал присягу народу Украины. И я, когда срусть с этой Паулиной, которую тут упоминали (это мой округ) пишу ей аргументы именно через пользу америке, потому что по другому не подействует вообще никак.

У вас один ответственный за текущее нулевое отношение Трампа, но ненавидеть - Трампа.

Останнє редагування:
Интересно, где именно вы это прочитали.

И я не идеализирую Трампа ни разу. Я не голосовал за него.
Оба достойны друг друга.
Неодноразово читав від вас, що зе-дипломатія те не так робить, се не так, щось просить занадто нахабно — словом, робить це "бєз уваженія"... Ну, от у сьогоднішному привітанні з днем незалежності Єрмак ледь не в прямому сенсі сраку вилизав Трампу, усе як той любить, і що, гадаєте, допоможе?

Трамп не давал присягу народу Украины. И я, когда срусть с этой Паулиной, которую тут упоминали (это мой округ) пишу ей аргументы именно через пользу америке, потому что по другому не подействует вообще никак.
Та звісно, що не давав. Але "користь Америки" — це така химерна та непостійна річ, яка може змінюватися діаметрально протилежним чином із кожним новим президентом. Воно б усе нічого було, якби від цього не трусило решту світу, ну а Україну особливо, бо вона зараз в епіцентрі зламу світоустрою перебуває.

І знов-таки, оце "as long as it takes" досі попілом стучить у наші серця, да.

Неодноразово читав від вас, що зе-дипломатія те не так робить, се не так, щось просить занадто нахабно — словом, робить це "бєз уваженія"...
Вы шо, есть в Украине Харьков форум и надо срочно донести из -за океана своё драгоценное ,,фе,, на этот форум, теряя тапки, каждый божий день.
Вдруг мы опомнимся. А то возомнили о себе, живём в своей стране и не падаем ниц перед мнением бывших сограждан. Они ж там всем и керуют, и решают, великие политики. Трамп у них на побегушках. ?

Неодноразово читав від вас, що зе-дипломатія те не так робить, се не так, щось просить занадто нахабно — словом, робить це "бєз уваженія"... Ну, от у сьогоднішному привітанні з днем незалежності Єрмак ледь не в прямому сенсі сраку вилизав Трампу, усе як той любить, і що, гадаєте, допоможе?
Вони всі не голосували, але назвати Трампа ***лом не можуть. "Ми ще подивимось ... світле майбутнє нам пообіцяли
... та ми вже стільки разів влазили в чужі країни і воювали, що зрозуміли, що це не наше.... українці неправильні....". Хоча Україна - місце, де вони взагалі не воювали. Місце, в якому народ реально б'ється за свободу, за свої права жити по своєму вибору, б'ється проти диктатур. Перший раз, коли все так очевидно. Але ... ні. Назвати Трампа ***лом ньюамериканці не можуть. Їм же перепадає щось з 30 серебряників .... сподіваються, що всі плюшки "свободного, демократичного світу" будуть працювати і далі. Авотхуй. Китай без війни з'їсть цих недоморальних "капіталістів". Не буде війни. Вас просто проковтнуть разом з обісцяним лохом Трампом. Тому що за вами - нічого вже не стоїть. Немає "правди" в вас. І авіаносці не допоможуть.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу