Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

2025-06-12_092152.webp

Уже должни билі, по совокупності ****єца. А вєдь нєт - крєатівіт дєд дальше.
Вынос Трампа - ************ республиканцев. Не дошло до этого.
В случае прямой военной угрозы будуд работать вместе, остальное уже потом.

Вынос Трампа - ************ республиканцев. Не дошло до этого.
В случае прямой военной угрозы будуд работать вместе, остальное уже потом.
Он ітак їх закопал. Даже нє знаю, шо рєспи мають зробить, шоб восстановіть свою рєпу.

Он ітак їх закопал. Даже нє знаю, шо рєспи мають зробить, шоб восстановіть свою рєпу.
Демократы до Трампа настолько ******* население, особенно глубинное, что я бы так *пока* не говорил.

Світле майбутнє росії, в яке так вірить Рубіо, це "граніци росії нігдє нє заканчіваются" та "На Вашингтон".
США, вітайте людожерів далі - вам теж аукнеться рано чи пізно.
“Запам’ятайте назавжди, якщо хто-небудь обіцяє тебе убити — вірте йому. Не розмірковуйте, як ми перед Голокостом, що це в них політика така, а вони насправді приязні й добрі люди, що вони говорять просто так. Коли вони перейдуть від слів до справи, БУДЕ ПІЗНО. Вірте тим, хто обіцяє вас убити. І якщо у вас є сили, беріть до рук зброю і вбийте їх першими, щоб захистити себе і свої сім’ї”».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2025-06-12_102234.webp

Демократы до Трампа настолько ******* население, особенно глубинное, что я бы так *пока* не говорил.
Есть такой момент. Это для многих было голосование "против", ну прям как у нас в свое время. Результаты примерно такие же

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2025-06-12_102234.webp
И тех и тех можно понять. Просто те кто за изоляцию теряют деньги из за санкций. А те кто за поддержку видимо имеют свои интересі в ВПК. Республиканцы- это бизнесмены.. Там ничего личного- просто бизнес

Назад
Зверху Знизу