Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сорян, что я ранжировал не так, как ты думаешьОбама такая же самая гнида
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А ето мисль. Надо Малюку(Мальішу) подсказать. Шоби народ амєріканскій подохуєл от продєлок своєво прєзідєнта.Главное, ему фото из домов цыганских баронов не показывать. Никакого бюджета США не хватит.

Бачили очі , шо купували - їжте, хоч повилазьте.Уже.
Псевдозолом обосрал Овальный Кабинет.
Парад военный заказал себе на ДР.
Золотую статую себе поставил.
...
*** ****ое.
Це ти про тих, хто ядерку та армію злили в 0 ?Я уже отвечал - все президенты "до", кроме овоща, были лучше зеленского.
Смысл сейчас изучать, кто бы, нулевой.
Яка дивно-істерична реакція на просте запитання. Вас в США погано годують? Питання риторичне.Висралося? ****уй в игнор.
Вы были в осознанном возрасте в 91? Не стоит судить о тех событиях из 25. И про ядерку тут уже раз 10 писали.Це ти про тих, хто ядерку та армію злили в 0 ?
Звісно ж, був, бо я 68 року, тому можу судити. І ось що я сужу - країну на моїх очах розкрадали усі твої згадані "кращі ніж Зе". І причому тут 91 ? Ядерку злили в 94. А армію знищували постійно. Я був В Острі в 2008 і тоді ще зрозумів - якщо хтось нападе - захищатись буде нікому і нічим. І так воно і сталося в 2014 в Криму. Саме тому я і голосував за Пороха, тому що при ньому почалась відроджуватись армія (правда, не добровільно, а життя змусило).Вы были в осознанном возрасте в 91? Не стоит судить о тех событиях из 25. И про ядерку тут уже раз 10 писали.

Поц він звичайний.Марк Семенович доходчиво и убедительно объяснил
байден почти такое же самое, разница в том, что с пафосным еблетом про поддержку трещал да ***лу не названивал. В этой войне с 2014 года государство сша при разных администрациях является в большей степени сторонником рф чем Украины.і хто там що на Байдена патякав? та він просто Геркулес, порівняно з цим нікчемою..
майже - це похибка мільярдів на сотню: як зброї, яку дотепер використовуємо, так і фін-підтримки. ти на дії дивись, а не з пафосним єблетом про адміністрації розмірковуєш...байден почти такое же самое, разница в том, что с пафосным еблетом про поддержку трещал да ***лу не названивал
при такой войне, все вышеперечисленно все равно, что ты больному кинеш на счет 2 гривни при твоей зарплате тыщ в 20 грн.майже - це похибка мільярдів на сотню: як зброї, яку дотепер використовуємо, так і фін-підтримки. ти на дії дивись, а не з пафосним єблетом про адміністрації розмірковуєш...