Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*** ****ое.
Це ти про тих, хто ядерку та армію злили в 0 ?Я уже отвечал - все президенты "до", кроме овоща, были лучше зеленского.
Смысл сейчас изучать, кто бы, нулевой.
Яка дивно-істерична реакція на просте запитання. Вас в США погано годують? Питання риторичне.Висралося? ****уй в игнор.
Вы были в осознанном возрасте в 91? Не стоит судить о тех событиях из 25. И про ядерку тут уже раз 10 писали.Це ти про тих, хто ядерку та армію злили в 0 ?
Звісно ж, був, бо я 68 року, тому можу судити. І ось що я сужу - країну на моїх очах розкрадали усі твої згадані "кращі ніж Зе". І причому тут 91 ? Ядерку злили в 94. А армію знищували постійно. Я був В Острі в 2008 і тоді ще зрозумів - якщо хтось нападе - захищатись буде нікому і нічим. І так воно і сталося в 2014 в Криму. Саме тому я і голосував за Пороха, тому що при ньому почалась відроджуватись армія (правда, не добровільно, а життя змусило).Вы были в осознанном возрасте в 91? Не стоит судить о тех событиях из 25. И про ядерку тут уже раз 10 писали.

Поц він звичайний.Марк Семенович доходчиво и убедительно объяснил
байден почти такое же самое, разница в том, что с пафосным еблетом про поддержку трещал да ***лу не названивал. В этой войне с 2014 года государство сша при разных администрациях является в большей степени сторонником рф чем Украины.і хто там що на Байдена патякав? та він просто Геркулес, порівняно з цим нікчемою..
майже - це похибка мільярдів на сотню: як зброї, яку дотепер використовуємо, так і фін-підтримки. ти на дії дивись, а не з пафосним єблетом про адміністрації розмірковуєш...байден почти такое же самое, разница в том, что с пафосным еблетом про поддержку трещал да ***лу не названивал
при такой войне, все вышеперечисленно все равно, что ты больному кинеш на счет 2 гривни при твоей зарплате тыщ в 20 грн.майже - це похибка мільярдів на сотню: як зброї, яку дотепер використовуємо, так і фін-підтримки. ти на дії дивись, а не з пафосним єблетом про адміністрації розмірковуєш...
тобі все одно, бо ти - далеко від цієї війни. тим, хто у Харкові, Києві, Одесі - не все одно і кожна допомога варта.при такой войне, все вышеперечисленно все равно
Я считаю, что если бы американцы хотели бы по настоязему, то этой войны вообзе бы не было бы, ни при байдене ни при трампе ни при ком. Давно я уже раз выкладывал тут одно жестокое видео. Много кому не понравилось. Вроде, и накормили, но есть нюанстобі все одно, бо ти - далеко від цієї війни. тим, хто у Харкові, Києві, Одесі - не все одно і кожна допомога варта.
І підійшла одна вбога вдовиця, і поклала дві лепті, цебто гріш. І покликав Він учнів Своїх та й промовив до них: Поправді кажу вам, що ця вбога вдовиця поклала найбільше за всіх, хто клав у скарбницю. Бо всі клали від лишка свого, а вона поклала з убозтва свого все, що мала, свій прожиток увесь...
![]()
Давно я уже раз выкладывал тут одно жестокое видео. Много кому не понравилось. Вроде, и накормили, но есть нюанс
бачиш у чому різниця між тобою та нами: ти вже четвертий рік поспіль розмірковуєш в умовному способі: от якби.. то було б/не було б... пікейний жилет, іншими словами..Я считаю, что если бы американцы хотели бы по настоязему, то этой войны вообзе бы не было бы, ни при байдене ни при трампе ни при ком.
Байден хоч на 100 млрд дав допомогу. А ось від Трампа більше шкоди.байден почти такое же самое, разница в том, что с пафосным еблетом про поддержку трещал да ***лу не названивал. В этой войне с 2014 года государство сша при разных администрациях является в большей степени сторонником рф чем Украины.