Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Агась, оно самое )Это то обличчя, что при Байдене корчил козью морду и был против против против всего?
Я ему не верю. Всмысле выхлоп будет ноль.Агась, оно самое )
Я с таким определением не согласен. Лозунг может быть таким, в реальности к этому много вопросов.Націоналізм - це інтереси <назва країни> - понад усе.
Истребители есть только у США. У остальных - авианосцы )))Зис мем воз мэйд ин зе Ю.Эс.Эй.
![]()
Шо, прям-таки ни одного? Ни у Британии. ни у Франции? А как же те же "Миражи"?Истребители есть только у США
На фото свое посмотрите, это шутка )Шо, прям-таки ни одного? Ни у Британии. ни у Франции? А как же те же "Миражи"?
А как же тo же "Мираж"?
Ну тоді для тебе інше визначення.Я с таким определением не согласен. Лозунг может быть таким, в реальности к этому много вопросов.
В запалених мізках ватоцефалів.Есть достаточно много вопросов к тому, что называется "украинским национализмом", и куда оно ведёт.
Вообще отдельная тема.
Страна, в которой ******ам дали американское гражданство только в каком-то 192.... году - большой эксперт в таких вопросах. Вы шо.В запалених мізках ватоцефалів.
Український націоналізм веде до українців в Україні. Це жахає *****ів: а як же адіннарот?
"Недавня атака на російські стратегічні бомбардувальники — чудовий приклад. Навіть без західної розвідки, без будь-якої підтримки — третина російського повітряного флоту, її ядерного потенціалу була знищена. Це неймовірно. Жодна зі стартових угод і зусиль Заходу за десятиліття не наблизилася до такого ефекту", — відзначив Габріелюс Ландсбергіс.
Він висловив нерозуміння позиції тих голосів, що виступають проти вступу України в НАТО.
А також підкреслив, що на тлі загрози російського нападу він був би "значно спокійнішим", знаючи, що українці боротимуться пліч-о-пліч.