Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Так *****ы ж этого не хотят, была куча предложений, закончить войну, снять все санкции, вытянуть *****ию из этого ****а, сделать им ДОЛЛАР ПО 30 РУБЛЕЙ (условно). Сделать их рукопожатными. Вернуть их вообще на состояние 2013 года.
НЕ ХОТЯТ.
Им это ***** ненужно.
Их интерес - это война, величие методом убийств и захватов, дедываивале.
Не совпадают интересы.
У Украины для выживания на данном историческом этапе есть 2 варианта. Либо делать яо, либо заинтересовать Китай.

Бо вони досі хочуть дружити і заробляти з *****ами.
Навіть якщо не хочуть - інтелігентна людина не піде до підворотні, де на неї чекають гопніки. Вона краще розповість усім, що з ними треба боротись. Але... комусь іншому

:D:D:D

Трамп відповів на питання журналіста, чи розчарований він делегацією, яку росіяни відправили до Туреччини

Я ні в чому не розчарований. З чого б мені бути розчарованим? Ми тільки-но отримали 4 трильйони доларів, а ви говорите про якусь делегацію. Я взагалі нічого не знаю про цю делегацію, навіть не перевіряв

— сказав Трамп.

Отримали 4 трлн от коопєратіва Озєро?

Китай влаштовує Україна, як васалітет *****стана.
не факт. Китай будет под себя все собирать, как к примеру, Среднюю Азию. В том регионе, он ***ла забирает влияние, аж бегом. Также Китаю выгодно на примере Украины показать другим странам, что он может быть надежным партнером или даже союзником.

497614414_1105677868257301_4709420622388659094_n.webp

Венгры сцуко в своём репертуаре.

😡Поки Захід запроваджує санкції, угорська OTP Group заробляє мільярди в росії

Попри повномасштабну війну росії проти України та санкційний тиск з боку ЄС, угорська банківська група OTP Group подвоїла прибуток у рф у першому кварталі 2025 року. Чистий прибуток російської «дочки» OTP становив 61 млрд форинтів (понад 13,5 млрд рублів), що вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Ключові показники:

- Чистий відсотковий дохід зріс на 64% і сягнув 66,3 млрд форинтів.
- Комісійні доходи майже подвоїлись — +94%.
- Рентабельність капіталу склала вражаючі 67,2%.

Прибутки OTP в рф зростають переважно за рахунок активного споживчого кредитування, що є критично важливим джерелом фінансування для внутрішньої економіки країни-агресора.

Попри заклики України та частини країн ЄС до ізоляції фінансової системи рф, Угорщина продовжує підтримувати економічну присутність у росії. Така позиція прямо суперечить європейським цінностям і підіграє агресору.

🇺🇦 Українські дипломати неодноразово закликали виключити OTP Group зі списку банків, які мають право працювати в росії без обмежень. Однак Будапешт продовжує блокувати відповідні санкційні ініціативи в Брюсселі.

Фінансування російського ринку сьогодні — це інвестиція у війну проти України завтра.

як і передбачалося, трумп остаточно втратив інтерес до війни у європі на тлі відсутності простих шляхів вирішення збройного конфлікту.
"ну не шмогла я, не шмогла"... :незнаю:

Венгры сцуко в своём репертуаре.
На днях были размышления насчёт Фица и его любви к ***лу. Прихожу к такому выводу, что Фица вылизывает ***лу из- за Орбана и Венгрии. Овсем недавно был локальный скандал, на венгерском телевидении под венгерский гимн промелькнула Братислава. То, что Украина имеет в Закарпатье, словаки имеют такую же самую проблему по всей южной границе. Там живёт большинство венгров и они эту землю считают Венгрией, которая отошла Чехословакии после второй мировой. Так вот, словаки не верят в Европу и если Венгрия, что тредпримет под ***ловской крышей, то никто из Европы не рыпнеться. Венгрия без покровителя - никто, так думаю, Фицо решил в такой "экстравагантный" способ обезопаситься

Лучшего времени,чем при Трампе для ***ла врядли когда либо будет.

Назад
Зверху Знизу