Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Это прелестно! (с)

1746809722175.webp
Капец...Увидеть бы лицо товарища Си, читающего эту новость :D

Вот интересно, как в Америке - уже привыкли к этим ежедневным вскукарекам рыжего пивня?

Нанесет пурги, что весь мир охуевает, но прийдут товарищи по партии, подправят ему направление, он пофиксит - и послезавтра продолжает в том же духе. Как можно жить в такой стране?

Вот интересно, как в Америке - уже привыкли к этим ежедневным вскукарекам рыжего пивня?

Нанесет пурги, что весь мир охуевает, но прийдут товарищи по партии, подправят ему направление, он пофиксит - и послезавтра продолжает в том же духе. Как можно жить в такой стране?
Если обращать внимание на то что Трамп пи..., пардон, говорит, то можно поседеть за неделю. Нас интересуют действия.
Не обращать внимания, на то, что "****ит" президент США ????
Окай... )

Мені досі здається, що це якась мара, що так не буває, або світ з'їхав з глузду.
Така країна просто не може вдатись до суїциду, спокійно спостерігаючи.
Або це якийсь дослід, експеримент - до чого зведено людську свідомість за три чверті сторіччя у США.
Яка не така ? 60000 американців поклали в Кореї чи В'єтнамі. "За демократію". Марно. Як бачимо. "Демократія, права людини, справедливість" - їх немає. Є тільки бабло. 148 серій про бабло. Скоріш би вже ядерка. Щоб накрило всіх цих вурдалаків - з півночі, зі сходу, з заходу ...

Капец...Увидеть бы лицо товарища Си, читающего эту новость :D

Кстати, если этот поц таки настоит на 80% пошлине в "большой сделке с Китаем" - *****, свечей на 1000 гривен за здоровье Трумпа поставлю ;)

Яка не така ? 60000 американців поклали в Кореї чи В'єтнамі. "За демократію". Марно. Як бачимо. "Демократія, права людини, справедливість" - їх немає.
я був в ахуї, коли дізнався, що США якоміць намагалися підтримати Гоміньдан та Чан Кай Ши у протистоянні комунякам, наприкінці 40х постачанням зброї та техніки на сумму 5 млрд (*10 на сьогодняшні). але не дотиснули, злилися. 80 років потому маємо наслідки. :незнаю:

Трамп знову закликав росію та Україну "закінчити цю дурну війну"

"Ми втрачаємо 5 тисяч солдатів на тиждень, російських та українських солдатів, а також інших людей, і я кажу: закінчіть цю дурну війну. Це моє послання обом сторонам", - сказав він. (***** рудий)

"Ми втрачаємо 5 тисяч солдатів на тиждень, російських та українських солдатів, а також інших людей, і я кажу: закінчіть цю дурну війну. Це моє послання обом сторонам", - сказав він. (***** рудий)

йшов четвертий рік війни. мінялися президенти, прем"єри, канцлери... все також на горизонті майорив лише один шлях примусу московії до прпинення вогню: багаторазове збройне посилення ЗСУ.
все інше було вже використано...

йшов четвертий рік війни. мінялися президенти, прем"єри, канцлери... все також на горизонті майорив лише один шлях примусу московії до прпинення вогню: багаторазове збройне посилення ЗСУ.
все інше було вже використано...
простіше слабкого примусити, поки бачиться таке

Тобто Україна не ставить умов, а раша без умов не йде на 30 денне перемир'я (та не на яке не йде по факту) - а питання про дурну війну знову до України. :рл:
Тобто завуальовано розумійте: "Україно, давай йди пуйлу на поступки". А ще як це розуміти?

Поки пуйла не дотиснуть ціни на нафту - а всередині *****йя не почнеться триндець, при цьому нададуть чи продадуть нам скільки треба дальнобійної зброї - війна буде.
А перемир'я різні - це ні про що.

Останнє редагування:

Большой передел. Какие возможности открывает для России торговая война Трампа с Китаем​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу