Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Они там все ссыкуны, это факт необсуждаемый.
Дед Байден был тоже ссыкун. Но он хоть свою трусость пытался спрятать, завуалировать.
Рыжий не только ссыкун, он ещё по-моему туповатый.
Но я всё же остаюсь на своей позиции, что вся команда это прямая агентура.
Или второй вариант, фанаты. Идейные фанаты ***ловской политики.
Батя Маска же признался, вот и представьте что Трамп такой же как батя Маска.
Прод, подари им глобус Украины, и объясни, как надо родину любить

Прод, подари им глобус Украины, и объясни, как надо родину любить
Мы вообще не про Украину.
В целом. Оно уже с "тарифами" обосралось.
Ждём, с Китая тоже тарифы и вся эта шляпа будет снята, думаю ближайшее время.

"обосралось" США со своим торговым балансом, очень давно.
Его надо корректировать. Меры, которые принимает Трамп, я не понимаю. Посмотрим.

"обосралось" США со своим торговым балансом, очень давно.
Его надо корректировать. Меры, которые принимает Трамп, я не понимаю. Посмотрим.
світ у кризу не занурив, і на тому вже шана та подяка... :оплески:

Надо соглашаться на угоду.Потому что еще через пару лет Украину объявят агрессором и заставят платить *****ам репарации:сарказм:
Вот полностью поддерживаю. Только назвать угоду нужно Меморандум и подписывать.

Китай запровадив додаткові 34% мита для США у відповідь Трампу, які почали діяти сьогодні. Чому 34%?
Дональд Трамп має 34 судимості за злочини. Китай щойно найжорстокішим чином назвав Трампа злочинцем.

це лютий п*здець.... В мене питання, як таку людина могла мати право вибиратися в Презденти??? (В Америці!)

Китай запровадив додаткові 34% мита для США у відповідь Трампу, які почали діяти сьогодні. Чому 34%?
Дональд Трамп має 34 судимості за злочини. Китай щойно найжорстокішим чином назвав Трампа злочинцем.

це лютий п*здець.... В мене питання, як таку людина могла мати право вибиратися в Презденти??? (В Америці!)

димакратия ****

О, дивіться, поки США зайняті відродженням вугілля, як 1925 року, Китай щойно досяг понад 100 мільйонів °C у своєму проекті ядерного синтезу — «штучне сонце», хтось чув? Але, звичайно, термоядерний синтез «надто дорогий», коли ваша політика пов'язана з лобістами вугілля та короткостроковим прибутком акціонерів. Китай грає в довгу гру - енергія для ІІ, міст та наступного століття. США? Все ще застрягли у виборчих циклах і ностальгії з копалин. Ви не можете глузувати з прогресу, коли ви навіть не можете забезпечити своє майбутнє енергією. Продовжуйте палити вугілля, ми забезпечуватимемо енергією зірки.☀️?

На нашего Буншу похож

af2b7918ddda7bb950ce6932e5a6e471-1073298801.webp

• Іди до біса!
Реакції: Pauk
Назад
Зверху Знизу