- 🟢 16:25 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
В какую сторону?Пора дирку в заборє с Мєксікой піліть.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
В какую сторону?Пора дирку в заборє с Мєксікой піліть.
уберите эту гинекологжку от управления Европой! Она, в бытность министром обороны Германии, бундесвер развалила, сейчас европейской экономикой пытается рулить...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Сейчас Маркон рулитуберите эту гинекологжку от управления Европой!
По автору заметки понятно мнение, а по фигуранту. Ангел?Безуглая - мразь.
Мешки - Трампу?Ну, я мешки для денег приготовил, если что. Трамп обещал great again.
Уже проходили в этой теме по ней. Ее отношение - 100% результат ее приезда в Украину и последующего смешивания ее с говном, целенаправленного.По автору заметки понятно мнение, а по фигуранту. Ангел?
Кстати, я даже не следил, кто с этой конгресссукой ручкался..
Може огласите, знатоки, кто ее тут в Украине на флаг поднимал?
Или может она не то имела в виду, говоря , что Украина должна подарить рашке ?
Рожа ее мне не нравится, но это фигня, может кому то и моя рожа не нра![]()
По результату )Мешки - Трампу?![]()
орбан підійде натомістьуберите эту гинекологжку от управления Европой!
хіба вона не виконувала розпорядження канцлерінбундесвер развалила,
Ну в сенсі? Так це вона типу так обідку кидає. Ну тоді це виглядає ще огидніше з її боку. З такою тонкою душевною організацією цій тьоті краще б займатися проблемами пенсіонерів зі свого Штату, хоча, судячи з нещодавніх відео з її таунхолів, там у неї з цим теж не дуже щось виходить. Теж буде американцям пропонувати відмовитися від своїх пенсійних накопичень, бо Трамп бьютіфул джініус і йому видніше?Уже проходили в этой теме по ней. Ее отношение - 100% результат ее приезда в Украину и последующего смешивания ее с говном, целенаправленного.
Я не ее пресс секретарь. Спросите у нее, почему она решила. Ее оф мыло наверняка есть.Ну в сенсі? Так це вона типу так обідку кидає. Ну тоді це виглядає ще огидніше з її боку. З такою тонкою душевною організацією цій тьоті краще б займатися проблемами пенсіонерів зі свого Штату, хоча, судячи з нещодавніх відео з її таунхолів, там у неї з цим теж не дуже щось виходить. Теж буде американцям пропонувати відмовитися від своїх пенсійних накопичень, бо Трамп бьютіфул джініус і йому видніше?
Кроме фон Дер ляйн Орбан или фицо нет в Европе нормальных политиков и экономистов?орбан підійде натомість
Это как киллер по заказному убийствухіба вона не виконувала розпорядження канцлерін
?
відчуваю вашу особисту ненависть до Урсули. буває...Кроме фон Дер ляйн Орбан или фицо нет в Европе нормальных политиков и экономистов?
пример ее работы - полный развал бундесвера и это факт. Если это было по чьей то указке и против воли урсулы, то могла бы публично не согласится с этим, но маємо те, що маємо.відчуваю вашу особисту ненависть до Урсули. буває...
Я извиняюсь, триста ж было? Куда 100 лярдов делись? Миші з'їли?Де конфісковані російські 200 мільярдів євро?
у Бельгії у доларах та цінних американських паперах начебто 250 було. всього в них по світу розпихано власності на 600 млрд. з них немало у юанях, тому, як т-щ зараз ще впику трумпу девальвує юань на славнозвісні 34%, він зробить дуже-дуже боляче другу володє.Я извиняюсь, триста ж было? Куда 100 лярдов делись? Миші з'їли?![]()