Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Всі бачили що Совку кінець і будували кордони. Інша справа що Совок нікуди не дівся.В розпад СССР теж ніхто не вірив.
Чому на задньому плані кляті мігранти?Кто тут спрашивал про то, кто будет кроссовки шить?)
А, ніт. Просто, якщо американці з "сервісної економіки" залишаться масово без роботи, житловий ринок завалиться *****, мінімалка чи біля того стане життєздатною зарплатою і це стане передумовою до повернення до виробництва. На мою думку, "сервіси" через тотальну некомпетентність себе вичерпують.Мне послышалось злорадство с легким оттенком радости в твоих словах
це проєкт, на який він поставив усе. скасувати це - визнати помилку своєї політики ( і за перший строк також) і всі 4 роки виглядати старим, безглуздим чмом з прогресуючою мегаломанією...Пациент упорствует
![]()
Там є цілком логічна мета - бачачи, як валиться економіка, зкупити задешево те, що виживе і відбудується.це проєкт на який він поставив усе. скасувати це - визнати помилку своєї політики ( і за перший строк також) і всі 4 роки виглядати старим, безглуздим чмом...
тому буде ламати через коліно та запховувати без змазки...
наша людина, коли чує "будете жити чудово, але трішки папізже. треба просто вибратиТам є цілком логічна мета - бачачи, як валиться економіка, зкупити задешево те, що виживе і відбудується.
Овоч тем міг відпавити у відставку Озірова, Клименка, Захарченка і всю іншу ****оту, але переважив ****ити та стріляти в людей.це проєкт, на який він поставив усе. скасувати це - визнати помилку своєї політики ( і за перший строк також) і всі 4 роки виглядати старим, безглуздим чмом...
тому буде ламати через коліно та запховувати без змазки...
Тоді б ВНЄЗАПНО виявилося, що він фошист і бондєровєц.Овоч тем міг відпавити у відставку Озірова, Клименка, Захарченка і всю іншу ****оту, але переважив ****ити та стріляти в людей.
хто-небудь, скажіть йому, що він вже більше двох місяців президент (який обіцяв припинити вогонь " ще до інавгурації"), а жахливі речі (терористичні обстріли) посилилися 10 днів тому...Це жахлива річ, яка б ніколи не сталася, якби я був президентом — на 100%».
Эх, жаль что он не президент.Це жахлива річ, яка б ніколи не сталася, якби я був президентом — на 100%
Блд, якби Трамп сказав, що це "кінець розмовам з росією", ефект був би. Але оце... ?Трамп: «Ми розмовляємо з росією. Ми хотіли б, щоб вони зупинилися. Мені не подобаються бомбардування. Бомбардування тривають і тривають, і щотижня гинуть тисячі молодих людей. Це жахлива річ, яка б ніколи не сталася, якби я був президентом — на 100%».
щодалі він оцю одну й ту ж ***ню свої ротом продукує, тим більше та більше підозр, що він просто не може це сказати...Блд, якби Трамп сказав, що це "кінець розмовам з росією", ефект був би.