Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А з чого вийшли американці?
Від кого вони здобували незалежність?
так коли здобули незалежність, так і стали США. а до того були Британські колонії ... Французські території, іспанські... самі США ніякого відношення до корони не мали.

так коли здобули незалежність, так і стали США. а до того були Британські колонії ... Французські території, іспанські... самі США ніякого відношення до корони не мали.
США результат выхода из под короны. Как бы прямое наследие.

Назва не мала. А люди та їхні нащадки?
Чи з утворенням держави США людей поміняли на інших?

Хорошее дело. Золото надежно работает на спадах.
Не знаю на спадах или на подъёмах, но в 2000-м оно стоило $280 за унцию, а сейчас, через 25 лет, $3100.

Рост более чем в 10 раз. А за эти годы было много подъёмов и спадов.

Наприклад, якщо Ілонка здохне від передозу, я не засмучусь.

ну так повертаючись, до вашого тезісу: які тоді в українців "традиції демократі", коли 250 років були частиною держави *******тів?
Хто з нас навчався в радянській школі? Хто вивчав історію України в межах історії росіі та срср? :)
Навіть київські князі не були абсолютними монархами.
А про Запорізьку Січ чув?
Гетьманів обирали.
Про конституцію Пилипа Орлика чув?
Я вже не кажу про спроби вибудови самостійної держави у 20-му сторіччі.
Українцям іманентно не властива монархія і одноосібна влада.
Так складалась історія.
Так, ми жили під монархіями, але не за своїм бажанням.

Жора, а здоровая конкуренция? Китай уже на пятки вашим техногигантам наступает, а скоро просто растопчет! Предоставляя продукцию дешевле и сопоставимого уже качества! Фольксваген вон заводы вроде закрывает из-за наплыва китайских дешёвых электромобилей, какой ***** будет Теслу дорогую брать?
Так а куда денешься если ****о машина одна только будет - Тесла.
Китайские хоть и будут но для элиты. Будут брать ****о, ну как брали Романтику при СССР вместо Акай.

Хто з нас навчався в радянській школі? Хто вивчав історію України в межах історії росіі та срср? :)
Навіть київські князі не були абсолютними монархами.
А про Запорізьку Січ чув?
Гетьманів обирали.
Про конституцію Пилипа Орлика чув?
Я вже не кажу про спроби вибудови самостійної держави у 20-му сторіччі.
Українцям іманентно не властива монархія і одноосібна влада.
Так складалась історія.
Так, ми жили під монархіями, але не за своїм бажанням.
ну ок. тоді і Британскі монархи не мали абсолютної влади і ділилися єю з Парламентом і представницкими органами влади, а тому і їхні підлеглі у 13 американських колоніях також автоматично мали демократичні традиції. все ж логічно?

а конституція Орлика - то взагалі сміх: вона ніколи не працювала.

1743699025936.png
Що за персонаж на монеті? :rolleyes: (я знаю відповідь :кручусь:)

Не знаю на спадах или на подъёмах, но в 2000-м оно стоило $280 за унцию, а сейчас, через 25 лет, $3100.

Рост более чем в 10 раз. А за эти годы было много подъёмов и спадов.
Я жене на каждый ДР дарю биток золота :D
Такое вот хэджирование рисков через ДР )))

Назад
Зверху Знизу