Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Кстати мы приближаемся к столетию Великой Депрессии , так что возможно слово "Great" в МАГА имеет скрытый смысл.

рецессия, Моран, реЦессия, а не ресессия. Не пойму на каком это языке, уперто повторяется в каждом предложении.
Дико извиняюсь.

По английски произносится "рисешн".

Такие же проблемы с "дивидентом" - по английски "дивиденд".

• Це смішно!
Реакції: Hitz
Какие конкретно идеи? Объявить торговую войну всему миру в 4 часа пополудни? Что-то сильно я сомневаюсь.
Я эти идеи перечислял.

Это всё есть в открытом доступе - пропорциональные тарифы, энергетическая независимость, снижение налогов, и так далее.

Будет ли это работать я не знаю.

а трамп та його команда знають?
Будущее никто ещё не научился предсказывать.

Либо всё устаканится в новых реалиях, либо постепенно всё отменят.

Компании будут продолжать делать бабки по всему Миру.

Вот какая красота! Но дорого, с*ка.

1743699025936.webp

Останнє редагування:
Кстати мы приближаемся к столетию Великой Депрессии , так что возможно слово "Great" в МАГА имеет скрытый смысл.
додам....

Франклін Делано Рузвельт (1882—1945), президент США в 1932—1945 роках; (вивів Амарику с Великої Депресії) помер за місяць до капітуляції Німеччини.

"Жодна країна не може умиротворити ******ів. Через те, що ви погладжуватимете тигра, він не перетвориться на кошеня. Не можна утихомирити безжального звіра. Не можна переконати запальну бомбу" (книга мемуарів Бесіди біля каміна).

P.S. Реакція світу на те що ***ло тільки в рази посилило терор, у відповідь на миротворчі зузилля, виглядає дуже млявою...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Як назвати людину, яка уперто доводить, що певні дії - це добре і це спрацює, але періодично застережує, що він цього не підтримує?

ЛБЗ сегодня одна, завтра другая.
В этом все дело.
Якщо так то ,10 квітня припинення вогню ,все лбз зафіксовано і рухатись не буде .В подальшому довгі перемовини.Але ***ло на це не піде ,тому я не розумію чому переконувати Україну припинити вогонь і ставити нас та *****ів на одну дошку.

Будущее никто ещё не научился предсказывать.

Либо всё устаканится в новых реалиях, либо постепенно всё отменят.
а "Економіст" трішечки спробував, аналізуючи сьогодення та минуле.
і їхня думка відрізняється від вашої. у двох словах: трумп - сказочний довбойоб, брехун та потенціальний могильник сучасної системи світової торгівлі, яка навпаки і призвела до сучасного процвітання США

Останнє редагування:
Реакція світу на те що ***ло тільки в рази посилило терор, у відповідь на миротворчі зузилля, вимглядає дуже млявою...
саме тому і потрібне шапіто з тарифами, аби всі забули про ****** в Україні, обісрані миротворчі ініциативи трумпа, та обговорювали тарифи проти пінгвінів.

перестанет чморить наших техногигантов как это делает ЕС в последнее время.
Жора, а здоровая конкуренция? Китай уже на пятки вашим техногигантам наступает, а скоро просто растопчет! Предоставляя продукцию дешевле и сопоставимого уже качества! Фольксваген вон заводы вроде закрывает из-за наплыва китайских дешёвых электромобилей, какой ***** будет Теслу дорогую брать?
снижение налогов, и так далее.
Это обещают все кандидаты, а в итоге получается совсем наоборот
Вот какая красота!
Анджелина Джоли моделью была?

Жора, а здоровая конкуренция?
***** вона потрібна твоя конкуренція, коли є митний кулак? (чому іноземні автівки та телевізори не пускали на ринок срусру? тому що ніхто не купував би вітчизняні)

у двох словах, логіка барабашовська: платиш за право торгувати на нашому ринку. і не причепишся: трамп - ділок простих бізнесів і не менш простих рішень... але з великою потугою та бажанням залишити місце в історії :незнаю:

Макрон
призупинити інвестиції в США через нові мита Трампа

Під час зустрічі з представниками французького бізнесу він назвав нові мита «брутальними і безпідставними» та попередив про їхній серйозний вплив на європейську економіку.

«Яким буде послання, якщо великі європейські гравці інвестують мільярди євро в економіку США в той самий момент, коли вони завдають удару по нас», – додав він.

Макрон підкреслив, що американці стануть «слабшими й біднішими» після запровадження нових мит, які, за його словами, матимуть «масштабний вплив» на економіку Європи. Він також закликав ЄС до єдності у відповіді на дії Вашингтона, застерігши від односторонніх кроків окремих країн.

❤️Радіо Свобода. Підписуйтесь

Я эти идеи перечислял.

Это всё есть в открытом доступе - пропорциональные тарифы, энергетическая независимость, снижение налогов, и так далее.

Будет ли это работать я не знаю.
Это все красивые слова для колхозников. Возможно что тарифы сработают при правильном применении и через сколько там лет мы увидми made in USA на резиновой уточке (хотя то что я читал про тарифы - нет мнения единого, серая зона) но с такой шоковой имплементацией в стиле "***к и в продакшн" можно запороть даже 100% работающую модель.

Назад
Зверху Знизу