Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

тобі нецікаво, тому і помовч.![]()
Если ему даже ничего не делать, через какое то время города в Украине начнут просто разбирать на запчасти без американского ПВО.потенціал в нього є, а от використати його - сумнівно...
так, давайте дозволимо йому хуєсосити Україну та українців. ну і вам обом заодно...Если ему даже ничего не делать, через какое то время города в Украине начнут просто разбирать на запчасти без американского ПВО.
****осить его могут или враги Украины, или полные ******.
Та ні, навряд чи свята. Або дурне, або за гроші.святая простота
Дозор, вы бы проверяли сегодня "новости" на предмет первоапрельских шутокВ Украину приехал личный пастор Трампа: он побывал в Буче

тем полнее картина.а дозор, знай собі, тягне з ЮТ лайно у виконанні вдбірнійших фріків та інфоциган...![]()
так, давайте дозволимо йому хуєсосити Україну та українців. ну і вам обом заодно...
до речі, це ж ППО з пакетів, затверджених Байденом, якого ти радо хуєсосів, не відстаючи від трампа.
а скільки ППО затвердила поточна адміністрація?
ну вы ж зафиксировали это датой... для историиДозор, вы бы проверяли сегодня "новости" на предмет первоапрельских шуток
А то у нас сегодня уже и "макдональдс открылся11" и Харьков-стар вместо КС заребрендили![]()
Я мимокрокодил )ну вы ж зафиксировали это датой... для истории
він "закрив" їх наприкінці 23, початку 24го.Он не закрыл поставки сейчас. Это важно.
він "закрив" їх наприкінці 23, початку 24го.
це вилилося у втрату Авдіївки, Вугледару з подальшим просуванням військ окупанта та рйнуваннями міст, нападу з півночі ХО і тотальної руйнації Вовчанська. про людські жертви я вже й не згадую.
але про цей ганебний вчинок, чомусь багато, хто вже забув.
я маю дуже великий сумнів, що він читає ХФ, де кожний має право висловлювати власну думку і втім образиться на це.От Трампа сейчас помощи зависит напрямую, и "люди" целенаправленно его чморят.
ну так і кров українців першої половини 2024 - на його руках. саме цьому.Прекращение помощи выливается в кровь, смерти и потерь территорий.
******* - єтот Зеленский. Вот ***ло хороший - договаривается, а Зеленский не хочет, падлаОн не закрыл поставки сейчас. Это важно.
****осят отдельные личности, а не все, где я про украинцев писал, вы о чем?
Я не фанат Трампа, но даже в последнем интервью он говорил, что проблемы будут у Зеленского, если не договорятся.
Зря считаете. Он, естественно, не читает, а нужные люди - донесут общий фон "благодарностей", не сомневайтесь даже. С форумов телеги итд ИТП.я маю дуже великий сумнів, що він читає ХФ, де кожний має висловлювати власну думку і втім образиться на це.
ну так і кров українців першої половини 2024 - на його руках. саме цьому
******* - єтот Зеленский. Вот ***ло хороший - договаривается, а Зеленский не хочет, падла