Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та ні, навряд чи свята. Або дурне, або за гроші.святая простота
Дозор, вы бы проверяли сегодня "новости" на предмет первоапрельских шутокВ Украину приехал личный пастор Трампа: он побывал в Буче

тем полнее картина.а дозор, знай собі, тягне з ЮТ лайно у виконанні вдбірнійших фріків та інфоциган...![]()
так, давайте дозволимо йому хуєсосити Україну та українців. ну і вам обом заодно...
до речі, це ж ППО з пакетів, затверджених Байденом, якого ти радо хуєсосів, не відстаючи від трампа.
а скільки ППО затвердила поточна адміністрація?
ну вы ж зафиксировали это датой... для историиДозор, вы бы проверяли сегодня "новости" на предмет первоапрельских шуток
А то у нас сегодня уже и "макдональдс открылся11" и Харьков-стар вместо КС заребрендили![]()
Я мимокрокодил )ну вы ж зафиксировали это датой... для истории
він "закрив" їх наприкінці 23, початку 24го.Он не закрыл поставки сейчас. Это важно.
він "закрив" їх наприкінці 23, початку 24го.
це вилилося у втрату Авдіївки, Вугледару з подальшим просуванням військ окупанта та рйнуваннями міст, нападу з півночі ХО і тотальної руйнації Вовчанська. про людські жертви я вже й не згадую.
але про цей ганебний вчинок, чомусь багато, хто вже забув.
я маю дуже великий сумнів, що він читає ХФ, де кожний має право висловлювати власну думку і втім образиться на це.От Трампа сейчас помощи зависит напрямую, и "люди" целенаправленно его чморят.
ну так і кров українців першої половини 2024 - на його руках. саме цьому.Прекращение помощи выливается в кровь, смерти и потерь территорий.
******* - єтот Зеленский. Вот ***ло хороший - договаривается, а Зеленский не хочет, падлаОн не закрыл поставки сейчас. Это важно.
****осят отдельные личности, а не все, где я про украинцев писал, вы о чем?
Я не фанат Трампа, но даже в последнем интервью он говорил, что проблемы будут у Зеленского, если не договорятся.
Зря считаете. Он, естественно, не читает, а нужные люди - донесут общий фон "благодарностей", не сомневайтесь даже. С форумов телеги итд ИТП.я маю дуже великий сумнів, що він читає ХФ, де кожний має висловлювати власну думку і втім образиться на це.
ну так і кров українців першої половини 2024 - на його руках. саме цьому
******* - єтот Зеленский. Вот ***ло хороший - договаривается, а Зеленский не хочет, падла
ну нехай тоді донесуть загальне тло вдячності to American People...донесут общий фон "благодарностей"
Я знаю таких людей: пока им что то даёшь, что то для них делаешь, они с тобой дружат, жмут тебе руку и улыбаются, а когда по какой то причине начинаешь давать меньше, делаешь меньше - может не хочешь, или не можешь, они начинают обзывать тебя последними словами и ни о какой дружбе речи уже нет."люди" целенаправленно его чморят.
а може і посилити, і нічого йому за це не буде, крім вдячності народу УкраїниНо формально он может прекратить помощь, и ему за это ничего не будет.
Пока с небольшим перевесом American people за него больше, чем против. Его как бы на пост президента Украины не выбирали.ну нехай тоді донесуть загальне тло вдячності to American People...
від нього Україні лише лихо (так, я знову про 2024, бо в 2025 він нічого корисного не зробив і маю сумнів, що зробить.) радий буду помилитися.