Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
*** посмотри на свои смайлы(((
по ним ты ржешь и трешь шо мы тут
дрлбоебы а я вам грил и опять хохот
я выпимший но вижу так и как бы смотрю я не один так вижу
каждому свое(с)
Я не понимаю твой поток сознания. Если ты это гонишь трезвый, то *****, научись выражать свои мысли хоть как-то

Останнє редагування:
свіженький стрімофконщіснес від Дональда

"Ми, з одного боку, маємо дуже складну ситуацію, практично вирішену. Ми також обговорили території та інші пов'язані питання. Ми знаємо, про які ділянки землі йдеться, відступати чи не відступати, відтягувати чи не відтягувати", – сказав він.
Президент США додав, що Вашингтон "не хоче гаяти час".

"Люди гинуть... поки ми тут сидимо, у вас, мабуть, дві людини померли на тому ж відкритому полі, це мертва плоска земля, прекрасна сільськогосподарська земля, і це мертва плоска земля. Захисту немає, єдине, що зупиняє кулю, це людське тіло, і ці тіла молодих людей"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

думаю да это ваша мутка вместе
ковид не получился
глобальный такой эксперимент идет
Про ,,двери в НАТО чего-то там ,, открыты, приоткрыты, было же все три года. Или новостные ленты брехали и важные дяди из НАТО это не заявляли на весь мир , подбесить ***ло?

костюмчик клон сменил..

можно считать ответом на перемирие?
якобы в курской губернии

костюмчик клон сменил..

можно считать ответом на перемирие?
якобы в курской губернии

але ж до чого герасім у темі про США? :незнаю:

Іноземні найманці» не підпадають під дію Женевської конвенції.
▪️До українських військових, взятих у полон у Курській області, ставитимуться «як до терористів».

оце б нашим взяти назгадку та відноситися дзеркально до *******тьских полонених, хоча б до кожного другого.. .

До українських військових, взятих у полон у Курській області, ставитимуться «як до терористів».(с)
Всем рузким пленным на территории Украины это надо донести. Как террористам.

скоро поглядим .. ход Дональда...

потужний хід!
Трамп заявив, що українська сторона мирної угоди "вирішена", і висловив сподівання, що російський диктатор Путін погодиться на 30-денне перемир'я.

Назад
Зверху Знизу