Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
сподіваюся, наша делегація талейранів та рішіл"є заздалегідь обозначать лінії, які обговорювати з *******тами ніхто не буде, аби це не виглядало ультиматумом? :незнаю:
До прямих перемовин, думаю, не дійде з викладенних раніше причин. Усі *****ські забаганки ми почуємо від "друзів"

«Я особисто бачив, як росіяни розстрілювали власних солдатів. Це траплялося настільки часто, що можна вважати це їхньою політикою щодо відступаючих солдатів. Ці люди «пожирають» своїх. Їм не важливо, що ми думаємо. Вони не наші союзники і не будуть ними щонайменше протягом покоління»,— Нейт Венс, двоюрідний брат віцепрезидента США Джей Ді Венса.

Усі *****ські забаганки ми почуємо від "друзів"
- усунення Зе та вибори, коли це скаже ***ло. обов"язково за участі мураєва (вставити інше ПІБ будь якого зрадника)
- чотири області + Крим з офіціальним визнанням
- жодного миротворчого контингенту
- скорочення ЗСУ та ВПК
- російська державна
- амністія всім засудженим в Україні за зраду
- репарації (опціонально)
- угода про копалини...

- усунення Зе та вибори, коли це скаже ***ло. обов"язково за участі мураєва (вставити інше ПІБ будь якого зрадника)
- чотири області + Крим з офіціальним визнанням
- жодного миротворчого контингенту
- скорочення ЗСУ та ВПК
- російська державна
- амністія всім засудженим в Україні за зраду
- репарації (опціонально)
- угода про копалини...
+ повернення курської волості. Нам запропонують якусь територіальну кістку ну і звісно ж ніякої нати.

Потому, что на эту встречу Украину подталкивали Франция и Британия т.е. Европа. Если Европа толкает Украину к сша, сама помочь ей не может или не хочет
Европа работает по принципу "зачем работать если можно не работать?".

Вспоминаю знакомых в СПб, катавшихся в 2015-2019 в финку и в Нарву за "санкционкой".

По аналогии с "колбасными электричками" из Москвы советских часов пора букировать "пармезановые чартеры" в Монреаль/Торонто? ?

Трамп пообещал купить Tesla в поддержку Маска и выступил против бойкота

Президент США заявил в Truth Social, что приобретёт новую Tesla, выражая поддержку Илону Маску на фоне кампании против его компании.

Трамп обвинил «радикальных левых» в незаконном сговоре и попытках бойкотировать Tesla, одного из крупнейших автопроизводителей мира. По его словам, это направлено против Маска и всего, за что он выступает.

"В любом случае, я собираюсь купить новенькую Tesla завтра утром в знак доверия и поддержки Илона Маска, действительно великого американца", - подчеркнул Трамп.

Европа работает по принципу " зачем работать если можно не работать?".
часть Европы, особенно восточная, сейчас наоборот должна делать все для Украины, потому, что пока идет война в Украине, ***ло не полезет к ним. на нату не особо надеятся
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я помню рекламу: нас 52 мільйони!
За три десятка лет 22 ляма куда-то делись.
Хтось вже помер, а хтось повернувся на свої рідні болота в московію і білорусь.

2025-03-11_093631.webp

34234.webp

2025-03-11_095830.webp

(1).webp

імені.webp

Назад
Зверху Знизу