Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хтивий, займася своєю справою: розміщуй контент з ТГ. вести діалог - то не твоє. у Свирида Опанасовича краще виходитьтак делiкатеси i не е
ні. це ще не ****ець. ****ець буде, коли зброю саме й нададуть.**** дожились....****ец полный
Без медведчука ніц не буде.які прогнози, щодо "історичної зустрічі", панове аналітики?
попіздять та розійдуться?
та почекай трішки, що ж ти так палишся останні три дні?Без медведчука ніц не буде.
медведчук уже раз, как черт из табакерки выскакивал.та почекай трішки, що ж ти так палишся останні три дні?
Вопрос,кто его из этой табакерки выпускал?медведчук уже раз, как черт из табакерки выскакивал.
бывший однопартиецВопрос,кто его из этой табакерки выпускал?

Отож...бывший однопартиец![]()
биомеханолд, я без сопливих якщо що, зрозумiв ?Хтивий, займася своєю справою: розміщуй контент з ТГ. вести діалог - то не твоє. у Свирида Опанасовича краще виходить

****, одне й те ж протягом років. чат боти прогресують небаченими темпами. вшивий здеградував до "сам такий".биомеханолд, я без сопливих якщо що, зрозумiв ?![]()

тобi потрiбна робота? менi нi . я ж кажу я без сопливих розберусь, вабене?****, одне й те ж протягом років. боти прогресують небаченими темпами. вшивий здеградував до "сам такий".
******, попереду вибори.
хто ж тебе "розповсюджувачем передвиборчого лайна" на роботу візьме з таким портфоліо?![]()