Статус: Офлайн
Повідом.: 28428
Повідом.: 28428
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
то може твої шкарпетки? чи з твого чорного прокуреного рота? бо я не уявляю, як може від мене пахнути через монітор, ноутбук, та мережі...Від тебе дурно тхне та дме,
саме так.Але це не іграшки, це вже психологія.
я не здивований твоїми спогадами. травми дитинства - вони на все життя, що ми і маємо незадоволення спостерігати у твоїй потворній особі.Чомусь згадався дитсадок: хто перший обзивається, тот.
Иди уже в игнор, отрыжка Сороса.я не здивований твоїми спогадами. травми дитинства - вони на все життя, що ми і маємо незадоволення спостерігати у твоїй потворній особі.
на відміну від твоїх кумирів я просто називаю речі своїми іменами. шкода, що в тебе правда викликає butthurt, хоча я і не виключав би у твоєму випадку геморой.Як ото Трамп на Зелю казав "диктатор", так і ти на мене кажеш "баба чорнорота".
та давай вже. лише ****иш тут, шанкроносиця.Иди уже в игнор, отрыжка Сороса.
Шанкроносыця жинка твоя, а ти, мабуть, рогоносець, отож і блюєш чорною мерзотою, вишкребок плюгавий.та давай вже. лише ****иш тут, шанкроносиця.
Ти мудозвон з 10-річним стажем.де? доведи, виразка підзалупна. я антитрампіст з 10 річним стажем.![]()
ти ****а неголена з досвідом у кілометри хуїв. іди спати, опудало чорнороте без статевих ознак.Ти мудозвон з 10-річним стажем.
згоден...Фи! Как не культурно!
Знов розкрив рота, як шпак сраку. Єбанько, твій досвід по венеричним хворобам і кілометрам вражає. Як і твоя смітникова риторика.ти ****а неголена з досвідом у кілометри хуїв. іди спати, опудало чорнороте.
2014...то не до нас. доведено 2019 роком
Не преувеличивайте роль Черновола.Под конец его кинули все,кто только мог.Единственный Нюанс быстрой "еврофикации" Украины был проебан проигрышем и убийством глубочайше мною уважаемого Вачеслава Чорновила.
А теперь - 30+ лет похуистики на свою защиту не прошли даром.
Не было у него никакой роли. Красивая сказка. Я смотрел недавно видос про него и параллельно сравнивали судьбу Украины с поляками. Типа, как они провели "шоковую терапию" и через пару лет рванули вперед.Не преувеличивайте роль Чорновила.Под конец его кинули все,кто только мог.
ну ты суровый мужик....ти ****а неголена з досвідом у кілометри хуїв. іди спати, опудало чорнороте без статевих ознак.
Та де ти тіки не хуєсосив. Трохи принишк останнім часом. Вже підтер, про всяк випадок, як завжди?а ну доведи, пі-пі-пі, де я хуєсосив?
Какой ещё снохач? Опять что-то своё вспомнил? Ну, ты и *****.дитячий сад прогресує...
а може твій снохач, який тебе їбе у сраку а потім у рота? а може ти, среш чорною мерзотою заздрощів, бо він не схожий на твого куміра: молодого енергійного президента США трампа?
а може ти врешті решт зробиш, про що лише ****иш і заинеш мене в ігнор і стулиш свою смердючу пельку?
а може підеш півка їбанеш з пельменями, як тобі так подобається?
а може завтра поїдеш на шашліки? всі тебе найобують: снохач наїбав, зеленський наїбав, трамп наїбав. що тобі ще залишається, як не бухати?