Статус: Офлайн
Повідом.: 3625
Повідом.: 3625
Сопли вытер об трампа.,сьездил впустую.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сопли вытер об трампа.,сьездил впустую.
Просто психологи не знакомы с классикой украинской литературы.Скрещенные руки - это жест неприятия и невозможности идти на компромис.

Какая разница (с)У мeня дeвочка.![]()
там даже про ***ла есть. 
Какие варианты? Мы ненужны США. Та им даже балтийские страны ненужны.Це звичайно дуже важливо розповідати, що треба було робити. Таких експертів багато бачу я. Але шо робити, виходячи з існуючих обставин? Сподівання лише на Європу не виглядає надійно.
А чи є у нас інші сподівання, і щоб швидко?Це звичайно дуже важливо розповідати, що треба було робити. Таких експертів багато бачу я. Але шо робити, виходячи з існуючих обставин? Сподівання лише на Європу не виглядає надійно.
Ты погоди!Нато будет переформатировано, без США.
В это НАТО войдёт Украина.
Ядерный арсенал придется увеличить.
Европе придется урезать свою демократию, если хотят жить, как минимум под своей властью, а не под чужой.
Европейский оборонный альянс.
Имхо.Але шо робити, виходячи з існуючих обставин
С такой постановкой питання европейці нічого не вирішать ніколи. Якщо створювати новий обронний альянс то його можна формувати просто зараз на базі 2-3 країн, а інші вже можуть приєднуватися згодом. Це не розпуск НАТО, а його... нівелювання.Нато будет переформатировано, без США.
В это НАТО войдёт Украина.
Ядерный арсенал придется увеличить.
Европе придется урезать свою демократию, если хотят жить, как минимум под своей властью, а не под чужой.
Европейский оборонный альянс.
мемасики, шутки смешные и не очень... - ета такая (глупая) защитная реакция организма на закон энтропии.Уже пошел мем "Он-Зеленски, он-не левински".
Энтропия лечится методом Карканомемасики, шутки смешные и не очень... - ета такая (глупая) защитная реакция организма на закон энтропии.
У меня какое-то странное чувство, что в итоге жертвой стал не Зеленский, а Трамп.мемасики, шутки смешные и не очень... - ета такая (глупая) защитная реакция организма на закон энтропии.
у каждого есть кнопка (с)У меня какое-то странное чувство, что в итоге жертвой стал не Зеленский, а Трамп.
Может, им кто-то управляет?