Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Рейган 1987 г.

рейган
Можете подивитися республіканські твітори зразка 2022 року. Венс, Гегсет, Маск та купа інших.
Там ще веселіше було.

Так это были вообще не переговоры. До переговоров дело не дошло.
Это была встреча. Которую устроили для того чтобы сорвать переговоры. Зачем-то на этой встрече с журналистыми был и Венс.
Перед тем как хочешь с кем что-либо подписать, неважно что, не называешь публично, за два дня до встречи, оппонента "диктатором" или любыми другими словами.
И за три дня не заявляешь категорически, что Украина никогда не должна быть в НАТО. И не голосуешь в ООН против украинского варианта резолюции вместе с РФ, Белоруссией ...Даже Китай только воздержался. И после этого Зеленскому приказали приезжать в костюме? :D
Конечно, это было предсказуемо. Но не ехать?? Ехать надо было.
И после того шоу в Овальном кабинете еще давать интервью, начиная с подяки американскому народу и США, что помогли выжить на войне.
И закончить тем, что "якщо є сумніви щодо використання наданої допомоги, то Україна відкрита до будь-якої перевірки".

Останнє редагування:
переговоры

переговоры

"Зеленский 33 раза благодарил американцев и лидеров США, — CNN"

Это ответ издания на вчерашний упрек от Трампа и Вэнса Президенту Украины о том, что он недостаточно благодарен.

У тебя, пардон, какое образование? Наверняка эквивалент Yale Law degree? Что ты вообще можешь знать об американском образовании?
Looks like ми живемо у сторіччі відкриттів і розвінчання міфів.

"Зеленский 33 раза благодарил американцев и лидеров США, — CNN"
Это ответ издания на вчерашний упрек от Трампа и Вэнса Президенту Украины о том, что он недостаточно благодарен.
Хм...
Похоже, что у каждого из них был свой текст пьесы, и американская сторона проговаривала свои реплики, не слушая, что говорит партнер по мизансцене. :(

я в этом сраном Вэнсе не ошибся

ИМХО: не быть этому молодому вундеркинду президентом Штатов

Зеленський: ви були в Україні?
Венс: я дивився сторіс
Зеленський: с*ка бл*ть

скорее всего трампампам сейчас замутит какой то конфликт, с целью отвлечь внимание американцев, ближайший претендент Мексика.

скорее всего трампампам сейчас замутит какой то конфликт, с целью отвлечь внимание американцев, ближайший претендент Мексика.
Ага, Мексика за 3 дні? Щось ми таке вже чули
П.С. Зе дуже непогано себе показав, красава!

Угода про копалини та стосунки з Трампом. Повне інтерв’ю Зеленського Fox News

Основні тези з інтерв’ю Зеленського Fox News

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до США дав ексклюзивне інтерв'ю для американського каналу Fox News. «Главком» публікує повне відео розмови президента з журналістом.

Головні тези інтерв’ю:
  • Зеленський подякував американцям. Допомога США була критично важливою від початку війни.
  • Президент не вважає, що має вибачитись перед Трампом. – «Я поважаю Трампа і поважаю американський народ. Але я не впевнений, що ми зробили щось погане. Адміністрація Трампа має почути позицію України».
  • «Не хотілось би втратити нашого найбільшого партнера».
  • Глава української держави вважає, що варто зустрітись із Трампом без ЗМІ.
  • Ніхто не хоче закінчити цю війну більше, ніж Україна. – «Не можу змінити наше ставлення до росіян, бо вони вбивці. Це не означає, що ми не хочемо миру».
  • «Я не можу сказати своїм людям: «Зупиніться». Ніхто не зупиниться, бо всі бояться, що завтра Путін повернеться».
  • Вдячний Трампу, що він хоче завершити війну, але Путін порушував припинення вогню 25 разів.
  • Українці просто хочуть почути, що США на нашому боці, а не на боці Росії.
  • Україна готова підписати угоду щодо мінералів, але цього недостатньо.
  • Україна готова до миру. Але вона має бути у сильній позиції. Україні потрібні гарантії.
  • Взаємовідносини Зеленського з Трампом можна врятувати. – «Історично склалось, що відносини між нашими народами – міцні. Американці допомогли врятувати українців».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чорт. )
У них сейчас три часа ночи, у амеров
В три часа ночи, в субботу - сидят на форуме бывшей родины и доказывают, как неправильно тут видят их новую родину
и как нужно было себя всем вести после их отъезда.

:) И что это.
Это называется работать. Я - работал. Форум просто в фоне

Я б ще подивилась в очі його радників і проштовхувачів.
Хто вони за одні?
Нагадаю ще раз:
2018 рік. ***ло: "Я согласен на любого президента Украины, кроме Порошенко!".
2019 рік. В Україні підіймається хвиля проти Пороха. *****и вигадують слово "порохобот" - штучна прога для підтримки діючого президента, в противагу московським наративам.
Наші довбойоби , НЕ РОЗУМІЮЧИ значення терміна , починають так називати людей, прихильників тези " Армія, Мова, Віра".
В кварталі95 якийсь *** знущається з акту-томасу, з армії, з мешканців західних областей.
Довбойоби з захватом дивляться серіал про Голобородька.
73 відсотка вибирають Зеленського.
Зе обіцяє дохуя чого!
"Войовничого" Порошенка просунуто .
"Лагідний та мирний" Зеленський будує дороги, закриває розробки власної зброї.

2022 рік....
І хто ж це все зробив ?

Ну Зеленский тоже не очень выглядит, лицо дергается, видимо смена часовых поясов, может не спал вовсе
Нагрузка бешеная, да и подготовили его к визиту к Трампу реально хреново !
Кто на переговорах под камеру РУКИ НА ГРУДИ СКРЕШИВАЕТ ??
Кто НОСА КАСАЕТСЯ ??

это же классические невербальные признаки неуверенности и ухода в защиту.
Основы поведенческой психологии!

Нагрузка бешеная, да и подготовили его к визиту к Трампу реально хреново !
Кто на переговорах под камеру РУКИ НА ГРУДИ СКРЕШИВАЕТ ??
Кто НОСА КАСАЕТСЯ ??

это же классические невербальные признаки неуверенности и ухода в защиту.
Основы поведенческой психологии!
Макрон.

Назад
Зверху Знизу