Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
обидва молоді які. наче з 2016го року
будет потом анекдот, если росия будет с сша против Украины с китаем.......................
"warm water port"И какой вариант фразы "Пекельнi борошна" в американских каментах?

Я - трампіст. Я не буду поглиблюватись - демократ там, республіканець, незалежний рух. Я прямо кажу: "Я - трампіст". Можу пеРуку вскинути.Трамписты все больше напоминают сектантов Жопы Хэнка.
Если вы поцелуете **** Хэнку, Он даст вам миллион долларов, а если нет — Он выбьет из вас всё ******.
Правільно сдєлалі, а то вдруг он сільнєєIt's so nice to see someone who's just as chill and carefree about all those hings!
***ть, как надоело это всё... Сегодня приложил усилия, чтобы не подраться с сорокалетним *****ом, топившим за СССР и за путина... До сих пор себя грызу, что надо было таки ему распедалить базу и побить... Но я тупо слился..
Простите меня.
Не ожидал он, ***ть. Потужные менеджеры должны были ожидать, значит.
Та вони вас голим ще не бачили.Сразу в бан такі канали. Заїбали
Я їм пісюна показувавТа вони вас голим ще не бачили.
Правiльно!Я їм пісюна показував
Это занятно наблюдать...Congresswoman Tenney Moves to Make President Trump’s Birthday a Federal Holiday
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Конгрессменша предложила сделать день рождения Трампа федеральным выходным ( внесла законопроэкт ) .
Не могу определиться - это все еще зализывание дырочки или уже полноценный культ личности?
Хє-хє.Вся економіка Кітая - нарушеніє чиїхось прав.
Але *** би срср переміг без допомоги та участі США.Нема сенсу заперечувати,що срср переміг у війні Німеччину.
Трохи врізана, правда...А Німеччина існує?
Contra spem spero.Треба тільки на себе надіятися.