Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
ну шо, будет второй Кеннеди?

ЦРУ пора здувати пил з папки з написом "Кеннеді"

Пишут, что речь идёт о 10-процентном сокращении ЦРУ, типа сами увольняйтесь, кто чует, что не тянет, ибо потом, после разбирательств, будут выгонять без выходного пособия.
- Я боротимуся з наркокартелями!
- Ура!
...
- Перейменувати Мексіканську затоку, посратися з Канадой, Мексикой, Панамой, Данієй, розігнати держ. службовців та ЦРУ.

180-ти неправительственным организациям Украины сократили финансирование. Бедные, бедные грантожеры....

Ви так кажете грант, начебто це щось погане.
Ось на фотках с Ізюма рятівні машини з символікою USAID. Ну при Трампі такой ***ні вже не буде.

Я не понял о чем ты сразу.
Ты имел в виду помощь от организаций каких-то?
Пару месяцев назад спросил у админа "Объектива" как они выживают.
Он дал мне список из десяти организаций помощи СМИ.

Я всем написал но либо не ответили, либо отказали.
Только одни сказали, что могут помочь, но гранты ******ись в 2024 году, и чтобы я писал в 2025. Надо вот написать

Позлораднічайтє, позлораднічайтє.
Це глядачі телемарахфона. Там колишні медведчуківські експерти дуже часто використовуючи цей термін. Для тих кто щось проти влади Єрмака копає.

Ви так кажете грант, начебто це щось погане.
Ось на фотках с Ізюма рятівні машини з символікою USAID. Ну при Трампі такой ***ні вже не буде.
Всякіє там білі программі, і полєзніє, і для ****інга. Ну то єсть ізначально, конєшно, нікто в Амєрікє нє создавал для ****інга, но наші на мєстах подсуєтілісь, как обічно.

Це глядачі телемарахфона. Там колишні медведчуківські експерти дуже часто використовуючи цей термін. Для тих кто щось проти влади Єрмака копає.
Смарагдовіє штанці просто так нє надєвают, мадам нє даст соврать.

:D Мадамброшкина, не желая того, расшевелила гнездо шершней, мучительно не желающих смириться с ситуацией 73\23):плачу:

Назад
Зверху Знизу