Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
*****усскіє кажуть шо в Америці заблоковано 300 мільярдів їхніх грошей.
Шо Трампу хочуть віддати ті 300 мільярдів шоб він здав Україну *****оссії.
Шо то і є ідея угоди з Трампом.
Шо Трампу та Україна ***** не потрібна.
Шо Трамп би точно взяв, але не факт шо йому таке в Америці дозволять.

Пипец... Это ж DCA, там движуха в воздухе бортов такая - больше, чем таксистов на ЮЖД в доковидные времена... ?

И центр столицы, по сути, рядом...
Именно потому что столица рядом там много звездных (во всех смыслах) генералов, которые считают что гражданские диспетчеры им не указ.

Найбільша авіакатастрофа в США за останні два десятиліття стала наслідком безглуздого зіткнення двох повітряних суден. Однак експерти вже давно попереджали, що повітряний простір навколо Вашингтона надто перевантажений, і подібна катастрофа була лише питанням часу.

"Це була катастрофа, яка мала статися. Ті з нас, хто був тут довгий час, кричали у вакуумі, що щось подібне станеться, тому що наші системи напружені до крайнощів", — сказав Росс Аймер, колишній капітан United Airlines і головний виконавчий директор Aero Consulting Experts.

Про остаточні причини зіткнення поки що не повідомляється, але офіційні особи вже підтвердили, що видимість була достатньою, коли літак заходив на посадку. Зараз слідчі намагаються зрозуміти, чому армійський гелікоптер Black Hawk був на 30 метрів вище допустимої висоти, а також чи було достатньо диспетчерів на на землі у той момент. У звіті Федерального управління цивільної авіації, отриманому Associated Press, кількість персоналу на диспетчерській вежі описана як "ненормальна для часу доби та обсягу перевезень".

Також зазначається, що пілоти комерційних літаків давно занепокоєні активністю військових гелікоптерів, які перетинають повітряний простір навколо столичного аеропорту, часом у вражаючій близькості від цивільних лайнерів.

"Навіть якщо всі роблять те, що вони повинні робити, у вас є лише кілька десятків метрів відстані між літаками, які прибувають на посадку, та багатьма гелікоптерами на цьому маршруті", — сказав Джим Браухл, колишній штурман ВПС США та авіаційний адвокат.

Показово, що за день до смертельного зіткнення інший комерційний літак був вимушений зробити повторний захід на посадку у вашингтонському аеропорту після того, як екіпаж попередили про військовий гелікоптер неподалік.

Пілот Національної гвардії армії США у відставці Даррелл Феллер, який мав досвід польотів над Вашингтоном в зоні аеропорту, розповів журналістам, що насправді йому було дуже важко помічати літаки, що йшли на посадку. Особливо вночі.

"Я не міг його побачити. Я втратив його у вогнях великого міста. Це мене налякало", — згадує він про один такий випадок.

Associated Press зазначає, що катастрофа, яка сталася в середу, насправді дуже нагадує трагедію 1949 року. Тоді повітряний рух у цьому аеропорту був значно менший, але так само, як і цього тижня, під час посадки зіткнулися пасажирський та військовий літаки. І тоді обидві машини так само впали в річку перед аеропортом. Тоді загинули 55 людей.

Зараз тобі один *** має написати,що ти слухаєш гордонів,*****ів і далі по списку.

300 ярдів для сша - не сумасшедшие деньги, а просто крупная сумма.. так может трампу, по этой логике, предложить отдать 300ярдов и купить Укарину америке?

300 ярдів для сша - не сумасшедшие деньги, а просто крупная сумма.. так может трампу, по этой логике, предложить отдать 300ярдов и купить Укарину америке?
Так это ж воевать с *****ами им тогда придется.

В догонку о пилоте вертолета.
Мне очень интересно, как за 4 года службы получают чин капитана,
тем более с общим налетом в 450 часов.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я ничего не хочу сказать, но подобные диферамбы звучат подозрительно:
" ... in addition to her duties as an Army aviator, Rebecca was honored to serve as a White House Military Social Aide,
volunteering to support the President and First Lady in hosting countless White House events,
including ceremonies awarding the Medal of Honor and the Presidential Medal of Freedom."
"в дополнение к своим обязанностям пилота, Ребекка была Военный советник Белого Дома по социальным вопросам
и волонтером помогала Президенту и Первой леди проводить мероприятия в Белом Доме. "

"She was proud of the difference she made as a certified ***ual Harassment/Assault Response and Prevention (SHARP) Victim Advocate ..."

"Она гордилась своим вкладом, как сертифицированный адвокат против ****уального домогательства/нападения и их предотвращения"

(перевод мой и приблезительный)

Останнє редагування:
Я якось все ж таки сподівався на більше низведення та курощення з боку Трампу щодо ***ла. Пусті погрози не діють.

Цікаво спостерігати, як лускаються ****ські кансєрви)))

А кого слухає сам поважний пан,тобто ви,ретельно конспектуючи?
Вельмишановний добродію! Я ж бо, затамувавши подих, конспектую півня на світанку, бо в його кукуріканні - вся істина буття! А ще - шелест листя, бо воно відає таємниці вітрів. І, звісно ж, хрускіт огірка, бо в ньому код світобудови.
А ті медіа-гондони? Та де їм! Вони ж навіть у розсипи маку не вдивлялися, аби пізнати таїну всесвіту ?

Останнє редагування:
1000004385.webp

11 миллионов *******ов я думала это много. Вывезти всех самолетами слишком дорого, возможно будут применяться более радикальные воздействия на этих людей. Возможно слово война слшком громкое, правильнее было бы сказать гражданские заварушки больших масштабов, в результате чего будет введено военное положение.

Если вы считаете меня ботом, будьте так любезны не отвечайте мне. Людська зверхність дуже неприємна.
Это много. Но по сравнению с 325 миллионами населения ничего особенного.

Никто не собирается вывозить всех *******ов. Это просто невозможно. Сейчас усиленно депортируют *******ов - преступников.

Гражданские заварушки больших масштабов маловероятны потому что *******ы не собираются толпами а разбегаются по норам.

И то, только в больших городах. В пригородах и сельской местности на одного нечастного *******а приходится 1000 хорошо вооружённых землевладельцев.

Гражданская война из за *******ов - вероятность 0%. Гражданская война Респобликанцы - Демократы тоже очень маловероятна.

Ввести военное положение в США очень сложно. С какой целью его могут ввести?

Я считаю ботом? Это был не я. Я пошутил - ах, Ботэсса!

Вельмишановний добродію! Я ж бо, затамувавши подих, конспектую півня на світанку, бо в його кукуріканні - вся істина буття! А ще - шелест листя, бо воно відає таємниці вітрів. І, звісно ж, хрускіт огірка, бо в ньому код світобудови.
А ті медіа-гондони? Та де їм! Вони ж навіть у розсипи маку не вдивлялися, аби пізнати таїну всесвіту ?
Главное у человека - не деньги.
А натурально хформа!
Вченость.
Потому ежели человек ученый так ему уже свет переворачивается вверх ногами.
Пардон, вверх дыбом.
И тогда, когда тому, одному, которому не вченому, будет белое так уже ему, вченому, которому, будет уже как...
Зеленое?
Нет, рябое!

Где ты, а где тот "Новый мир"...))))))))))
У 1938—1958 Панч жив у будинку письменників Роліт. 1958 року взяв участь у засудженні Б. Пастернака. Йому належить фраза, що стала крилатою: «не читав, але засуджую!» — «Я його не читав, але не маю пiдстав не вiрити редколегiї журналу „Новий мiр“, що роман поганий.

В догонку о пилоте вертолета.
Мне очень интересно, как за 4 года службы получают чин капитана,
тем более с общим налетом в 450 часов.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я ничего не хочу сказать, но подобные диферамбы звучат подозрительно:

"в дополнение к своим обязанностям пилота, Ребекка была Военный советник Белого Дома по социальным вопросам
и волонтером помогала Президенту и Первой леди проводить мероприятия в Белом Доме. "

"Она гордилась своим вкладом, как сертифицированный адвокат против ****уального домогательства/нападения и их предотвращения"

(перевод мой и приблезительный)
Не хотел, но вылилось? Это понос..

Где ты, а где тот "Новый мир"...))))))))))
Славко! Ты у меня спроси, я скажу. :)
Подписка за несколько последних 80-х прикрывает подоконник от сквозняка, высотой сантиметров 15-20.
Очень удобный формат оказался.

Назад
Зверху Знизу