В Нью-Йорке застрелили СЕО одной из крупнейших медицинской страховой компаний, которая славится наибольшим числом отказов нуждающимся больным.
После убийства эмпатии в его адрес не последовало…
С Реддита (перевод)
———-
""На мій погляд, страхові компанії нарівні з торговцями зброєю та ****-торговцями. Вони довільно кидають людей у фізичне, емоційне та фінансове пекло, застосовуючи різні правила, як їм заманеться. Вони майже не контролюють, і вони ґвалтують американське населення на десятки мільярдів (317 мільярдів доларів цього року для United), і мені повинно бути прикро за людину, яка керує процесом скорочення витрат, винищуючи життя середніх американців? Як я можу пролити сльози за людиною, яка фізично втілила найбільш ненажерливе увічнення жадібності та егоїстичного підступу в історії Америки.
Його сім'я, ймовірно, загинула і постраждала, мені за них шкода. Але я сподіваюся, що вони усвідомлюють, що життя, яке вони прожили, було пов’язане з радісною відмовою від піклування про найбільш нужденних. Їхнє життя будувалося на спині хворих і вмираючих американців.
Я бачив в іншій темі: «у США легше отримати зброю, ніж МРТ». Це приблизно підсумовує речі.