В Нью-Йорке застрелили СЕО одной из крупнейших медицинской страховой компаний, которая славится наибольшим числом отказов нуждающимся больным.
После убийства эмпатии в его адрес не последовало…
С Реддита (перевод)
———-
Я починаю це, кажучи, що якщо стрілка спіймають, його, звичайно, слід звинуватити у вбивстві згідно з нормами права. Мені шкода за родину генерального директора UHC. Йому було 50 років, а середня очікувана тривалість життя чоловіків у США становить близько 75 років, тож це 25 років, які у них відібрали. Але я навіть не можу припустити, скільки людино-років UHC забрав у пацієнтів та їхніх сімей через відмови. Це має бути близько мільйонів. Його ****** не зробить це краще, але мені важко співчувати, коли стільки людей постраждали через його компанію.
Крім того, як спеціаліст із педіатрії, який бачить насильство з використанням зброї, я просто збираюся сказати, що якби генеральні директори та політичні можновладці регулярно вбивали через насильство з використанням зброї так само, як і школярі в цій країні, у нас було б найсуворіше законодавство про контроль над зброєю. у світі.
———-
Я працюю у фармацевтиці майже десять років. Я бачив, як дорослі люди плачуть і благають альтернативи, тому що їхня страховка відмовила в цьому. Я бачив, як фармацевти змушували нас вийти з кімнати, щоб вони могли купити пацієнтам інсулін і дати їм його, тому що вони не отримували державної допомоги, як це називали «діркою від бублика».
Я спостерігав, як пацієнт із щасливого прогресу протягом дня перетворювався на спустошений, оскільки його страховка відмовилася покривати ліки, які їм призначив лікар.
На мій погляд, страхові компанії нарівні з торговцями зброєю та ****-торговцями. Вони довільно кидають людей у фізичне, емоційне та фінансове пекло, застосовуючи різні правила, як їм заманеться. Вони майже не контролюють, і вони ґвалтують американське населення на десятки мільярдів (317 мільярдів доларів цього року для United), і мені повинно бути прикро за людину, яка керує процесом скорочення витрат, винищуючи життя середніх американців? Як я можу пролити сльози за людиною, яка фізично втілила найбільш ненажерливе увічнення жадібності та егоїстичного підступу в історії Америки.
Його сім'я, ймовірно, загинула і постраждала, мені за них шкода. Але я сподіваюся, що вони усвідомлюють, що життя, яке вони прожили, було пов’язане з радісною відмовою від піклування про найбільш нужденних. Їхнє життя будувалося на спині хворих і вмираючих американців.
———-
I saw on another thread: “it’s easier to get a gun in the U.S. than an MRI.” That about sums things up.
Я бачив в іншій темі: «у США легше отримати зброю, ніж МРТ». Це приблизно підсумовує речі.