Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я тоже учил немецкий... Ни единого слова не знаю со школы, кроме "Хэндэ хох", "Аусвайс контрол"...

А что за знаки?
Берешь газету немецкую, считаешь буквы типа 1000 знаков и нужно то ли прочитать текст, то ли перевести.
Газету вроде выдавали.

А "Гитлер капут!" тоже не знаешь?
Я! Я! Я! Вас ист лост. Вас ист даст.

1732379590172.png

считаешь буквы типа 1000 знаков и нужно то ли прочитать текст, то ли перевести.
Газету вроде выдавали.
Надо было по-русски прочитать текст. А газеты не выдавали, мы студенты ХИРЭ, покупали в киосках Союзпечати кажись Moscow News за свои кровные и оттуда переводили. Очень хорошо было, если в киоске попадались две газеты - одна на английском, а другая на русском, т.е. с готовым переводом

Надо было по-русски прочитать текст. А газеты не выдавали, мы студенты ХИРЭ, покупали в киосках Союзпечати кажись Moscow News за свои кровные и оттуда переводили. Очень хорошо было, если в киоске попадались две газеты - одна на английском, а другая на русском, т.е. с готовым переводом
Ага точно! Сами покупали.
Только мы на немецком.
Может эту, может аналогичную.

А один раз нам сказали пойти в библиотеку и взять какую-то книгу, и с неё переводить тысячи, это был облом.... Книга старая, в основном про лампы ещё, catode-ray-tube, вот это уже был зловещий ****ец, пришлось самому сидеть со словарём и переводить.....

А один раз нам сказали пойти в библиотеку и взять какую-то книгу, и с неё переводить тысячи, это был облом.... Книга старая, в основном про лампы ещё, catode-ray-tube, вот это уже был зловещий ****ец, пришлось самому сидеть со словарём и переводить.....
В первые пару лет работы я еще могла переводить технические тексты, а а потом тема закончилась и ушли мои знания.

Америка оприлюднила дані розвідки про організацією ***лом вбивст людей.
Дані старі, але чомусь зараз.
Можливо то такий подарунок Трампу, шоб не думав ***ньою займатися.
Хоча, я не здивуюсь якшо готується ліквідація ***ла.

Пацаки кажуть шо Трамп їм віддасть Крим і Луганську область, а також половину Донецької.
І шо від України доб'ються відмови від компенсації збитків. А також офіційної передачі території пацакам.
І шо з пацаків знімають всі санкції.
Херсонську і Запорізьку області пацаки віддають.

Пацаки ****ять!
І шо з пацаків знімають всі санкції.
А в УкраIни спитали - чи можна вже знiмати санкцii з мордору??? Так само як:
віддасть Крим і Луганську область, а також половину Донецької.
І шо від України доб'ються відмови від компенсації збитків.
*** *****ам в сраку, а не ОРДЛО та вiдмова вiд репарацiй!:***:За все треба платити, й ***ло заплатить!:страта:

а ще цапаки кажуть, що спочатку Трамп виєбе ***ла своїм великим хуєм в прямому відеоетері на весь світ
Будемо чекати на прямий етер цього цiкавого видовища!:попкорн:

Дiмокс, звiдкiля оце вылiзло, що з 2 вкидами ще пише на ХФ? Чи твiй протеже?

Назад
Зверху Знизу