Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
****и блокували вантажі, багато з яких були призначені для фронту. Так, поляки не блокували тягач з німецьким танком, але ****и блокували фури з мавіками.військову допомогу ніхто не блокував, крім трумпфа з його посіпаками
і?.. шо зробити зараз? скажимо: пішли *****, поляки, я без вас тут на дивані вопраюся навалу *******тів стримувати...****и блокували вантажі, багато з яких були призначені для фронту. Так, поляки не блокували тягач з німецьким танком, але ****и блокували фури з мавіками.

Я вже висказав свою позицію - "взаємозалік"...Так ****и руйнують пам'ять і вимагають від нас вибачень за власні злочини.
Не давати ****ам розслаблятись, а то вони знов нам на голову сядуть.і?.. шо зробити зараз? ..![]()
ми ж у ЄС крокуємо, хіба ні?Не давати ****ам розслаблятись, а то вони знов нам на голову сядуть.
чудово, що такі питання ставляться, а цей рішала виявляє себе суцільним *****ом своїми відповідями.Щас сижу смеюсь.
Журналистка ФоксНьюс спрашует у Виткофа.
- Все-таки мы продолжаем видеть такие атаки, которые были в Одессе, в Киеве, которые ведут к смертям, разрушениям. Вы точно уверены, что Путен хочет мира?
Витьков:
Да, я ощущаю, что он хочет мира.
ахаххахахахахахаххахахахахаххахахахаха
вечерний квартал отдыхает
А вместе, на ***ла. Возможно.а сам є просто завербованим агентом впливу на трампа.
на ***ла впливати зараз неможливо. на нього можна лише чинити тиск.А вместе, на ***ла. Возможно.
Ничего не стесняются.
эээ ...на ***ла впливати зараз неможливо. на нього можна лише чинити тиск.
ні. впливає зараз на трампа ***ло, знаючи його ерогенні зони. чичнити тиск на трампа він неспроможний економічно, військово, дипломатично...какбе ... "впливати" и "чинити тиск", имхо, сейчас практически равнозначно, не?
ну а то, шо "неможливо" - згоден. ему тупо пох ...