Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Однак *****и змогли знайти підхід до серденька Трампбаши. Грубі лестощі, подарунки. Підхід як до східного деспота, виявився ефективніший, ніж до лідера демократичної держави.
саме так, а не робити вигляд гордої обіженкі.
це і є дипломатія, якою московія користується останні 300 років (з різним успіхом), має інститути, зв"язки, "авторитет" та використовує усі можливі заходи для досягнення бажанного.
ну а в нас "дипломатія"

1e780ab-ermak-he.jpg
jHOXP2K-jgfm.jpg

Останнє редагування:
в мене є план "угоди з іраном", який піднесе великого дональда в анали історії:

США контролюють деякі регіони Іраку та Сирії. можна їх "передати" аятолам в обмін на їх тверду обіцянку не розробляти ядерну зброю.
вважаю, ніхто проти не буде (крім курдів, яких можна відселити у Газу, де у дональда все схвачєно вже)

Останнє редагування:
ты чё так возбудился?
я спокоен
Суть він передав вірно. *****и знайшли підхід. А ми далі гордо голою дупою чергову "фортецю" тримаємо
Суть мы и сами понимаем
Без его политсамопиара.
И помним все его движухи "до того как" - с кем был, что говорил, кого пиарил, кого топил...

*****ідор мріє про солодкі дупці, нічого нового.
якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...

До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую

Снимок.JPG

До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую

.webp
а может еще прикинешь сколько воюющего сейчас народу в ЗСУ в свое время голосовали за Яныка? наверняка проросийские..
я не поддерживаю лешу, просто отреагировал

вот тут я тоже ***** не понял
чем их 100бачей отличается от гречки
если у них пройдет такое
то и демократы могут мошной тряхнуть и петицию по отставке трампа замутить
сюр какой то
Умница, Паха :клас:
С ходу уловил основное : подкуп избирателей,
таким нехитрым - южноафриканец и до подкупа на президентских выборах дойдет.
Ну а что :)

А кондовая америка - смотрит на это-все открыв рот, ага
типа - а что, так можно было?!

.webp
Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.

це неправильна та програшна позиція. московіти десятиріччами будуть бубоніти про "референдуми та конституцію" і до них - бач - вже дослухаються. а ми, маючи правовий приоритет, просто розведемо руками і скажімо: "та, всім *****.."? тоді так і буде. маємо щодня вголос відстоювати наші позиції.
нужны я. бимбы тогда будут смотреть на конституцию

а может еще прикинешь сколько воюющего сейчас народу в ЗСУ свое время голосовали за Яныка? наверняка проросийские..
я не поддерживаю лешу, просто отреагировал
Я против них ничего не сказал и уважаю их, они герои войны, в отличии от нашего, "героя ртом"
Тут было про конкретного персонажа, который начал свою полит пиар компанию.
Над просто знать фактаж.
Есть и у зеленых "вундеркиндов" те, кого надо было гнать с первого же их самопроявления во власти, но в данном случае коммент был на усилия за океаном данного "бойца"

нужны я. бимбы тогда будут смотреть на конституцию
і бімби потрібні, і дипломатія і інформаційна політика. все має працювати в унісон.
у нас не працюють ані я. бімби, ані дипломатія, ані інформаційна політика - і все за причини впертої відсутності...

Ссуко, до слез зацепило

Віткофф: путін молився за Трампа після замаху
?

Ще путін замовив портрет Трампа та передав його через Віткоффа - це так зворушливо

Він був його другом і молився за друга. Можете уявити, що сидите і слухаєте такі розмови? Я повернувся додому, передав це послання нашому президентові і вручив картину. І було очевидно, що це його зворушило.

"вирвано з контексту"
у дурдомі все стабільно: Дозор скрізь по всіх темах тягне то льоху то пепо. чи то кармічне в нього таке завдання, чи політичне :незнаю:

Я помню, как он своей "движухой" тогда по итогу создал неплохую картинку для пропагандонов на рашн ТВ. Где его только не крутили..
А потом (или ранее, не помню) он был и в мАскве на митинге их оппозиции. Был даже задержан властью, даже вещал оттуда из клетки, но потом чудным образом был выпущен из "логова зверя".
Также помните эти фотки, которые крутила постоянно рашн пропаганда - как "******-бандеровец" Леша ходит в Доме профсоюзов и фоткается на фоне "невинно убиенных и сожженых"...Его мотивы тогда мне не были понятны, но итог был тот, о котором я сказал.
Его мотивы сейчас- лично мне понятны...

Останнє редагування:
"вирвано з контексту"
у дурдомі все стабільно: Дозор скрізь по всіх темах тягне то льоху то пепо. чи то кармічне в нього таке завдання, чи політичне :незнаю:
Я не тягнув Льоху, а певним чином відреагував на його дії, посилання на які було вище в темі.
Фактично я у такій спосі висказав що думаю- це політ піар певної політ сили, а також самопіар. Зрозуміло для чого. Я просто здогадуюсь, що він там казав в Америці не на камеру.

Сейчас самые невнятные сайты из США.
По уровню доверия они на последнем месте.
Можно читать все, но читать сайты дна - себя не уважать.
А как ты определяешь сайты дна? Какие критерии?

Про разницу в школьном образовании добавлю:
"советская" система била по площадям, давая нам широкие но не глубокие знание по всем предметам - биология, география , история и т.д. Американская система обеспечивает минимальный уровень образования для всех (читать-писать-считать) , а потом для интересующихся предлагает на выбор продвинутые курсы. Например в нашем штате детей в по-моему 5 классе тестировали по математике и по результатам давали три пути изучения . Плюс в middle school (5-6 класс) появляется возможность выбирать себе классы факультативно - сначала 1 или 2 , в high school уже много. Каждый класс еще имеет уровень. То есть школьник выбирает а) что он хочет изучать б) с какой интенсивностью. Таким образом к концу школы человек может уметь в мат анализ но не сможет назвать столицу Зимбабве. Хорошо это или плохо? Хз.
Но были же и физмат классы , репетиторы, олимпиады по всем предметам,.

Назад
Зверху Знизу