Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Měli byste mu závidět?Гончаренко времени заграницей проводит больше чем в Украине
Mě to je jednoMěli byste mu závidět?
Автономні "біцепси" ця країна накачати неспроможна. Ат слова савсєм...І Україна в усій цій ситуації або сильно розізлиться на несправедливий "мир" і почне нарощувати м'язи, або поступово й непомітно підтягнеться на російську орбіту.
За рахунок чого?..І Україна в усій цій ситуації або сильно розізлиться на несправедливий "мир" і почне нарощувати м'язи
Ибо уже успешно тестируют ИИ- ботофермы. Жрать не просят, зарплат - тоже, лишь бы электричество было.А вот различных ботов в соцсетях он не трогает.
Тобто не "Гайда!", а "Гойда!"В *****ів і "слАвянє" замість "словяни", що лише підкреслює їхнє не слов'янське походження. Самі йобнуті з них пояснюють т.зв. "самоназву" від кореня "слав-", тобто "слава". Мабуть, від дєдов

Я так дивлюсь, що вам ще не ні разу не прилетіло від *****ів.Просто удивительная концентрация ****ежа от этого барыги а одном абзаце.
Разве он не Виткофа имел ввиду?Я так дивлюсь, що вам ще не ні разу не прилетіло від *****ів.
НіРазве он не Виткофа имел ввиду?
За рахунок постів на ХФ. Бажано з-за кордону.За рахунок чого?
А інша частина - під Іспанією!
Паха, йди до дупи. *****и постійно цей козир тягають, *** його їм зайвий раз підкидуватину то есть ты ****утый ваще(((
ты ***** ибо в сериале слуга народа
олигархи трут шо эта тема уже 20лет работает
так на западной трэш мовы
чистую мову слышал тока от полтавских и в школе с 1класса
иди ты ***** из за мовного пытання
Так, розумію, шо без притягнення Бєларусі до проекту, він вигляда таким собі хитким. Нажаль, сам не є долученим до геополітичної шахівниці, тобто се ото моє нагромадження тез є таким собі бздом. ?Які у вас красиві надії![]()