Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
лише у мене, "золоте сторічча" трампа, яке вже встигло набити оскому, асоціюється із золотим душем?Виступ Трампа у Конгресі: обіцянка "золотого віку" у США
Если он есть, этот пятый связующий элемент.Інформації йде дуже багато. Але немає однієї невеликої частини, яка зв'язала б усе в одну логічну і послідовну картину.
Той самий інформаційний п'ятий елемент, який відкриє розуміння справжньої сутності речей. Його хтось приховує навмисно для розігріву суспільства, коли ментальний енергетичний резонанс входить в пікову фазу.
Без цього всі ці розповіді - безглузді фантазії.
він існує, але він несприйнятливий для іміджу трампамага: ***ло висунуло такі забаганки, на які ніхто притомний не піде у сучасних умовах. це виглядало б, як поразка "всесвітнього майстра угод". тому цю частку пазлу і не розголошують. але всі пр неї здогадуються.Если он есть, этот пятый связующий элемент.
О! Ваша Величність знається на ****уальних збоченнях.....**** я того трумпа, шоб в 4 часа ночи его слушать
З якого біса "реднеки" стали "червоношкірими" ??Вождь Реднеков (Краснокожих) победит только здравый смысл. Не зря у него было 6 (шесть) банкротств.
Наверное и 7 будет - США если не скинут раньше, ну и всю шушеру во главе с маском.
Посмотри выше сообщение - используй переводчик - франц. компании уже будут менять Старлинк на Украине.
20:39
Eutelsat, rival européen de Starlink, prêt à se déployer davantage en Ukraine
L’opérateur européen de satellites Eutelsat est en discussion avec les institutions européennes pour déployer davantage de terminaux de connexions à internet en, a-t-il indiqué mardi à l’AFP, confirmant des informations du Financial Times.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
«Nous collaborons activement avec les institutions européennes et des partenaires commerciaux afin de permettre le déploiement rapide de terminaux d’utilisateurs supplémentaires pour des missions critiques et les infrastructures», a affirmé Eutelsat, détenteur de la constellation de satellites OneWeb, avec qui la société britannique avait fusionné en 2023. «Nos services en orbite basse sont déjà déployés en Ukraine et soutiennent les communications gouvernementales et institutionnelles», a-t-il ajouté.
L’annonce lundi par le président américain Donald Trump d’une «pause» dans l’assistance militaire cruciale fournie par Washington à l’Ukraine a soulevé des interrogations autour du réseau Starlink d’Elon Musk, proche du président, très utilisé dans le pays depuis le début du conflit.
À lire aussi⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тесла идет в **** само собой.
****о дороже кирайкого ****а ровно в три раза.
Жора - ты банкрот, если поставил на Вождя Реднеков.![]()
Що треба зберігати спокій та не кричати: "все пропало".Что она этим хочет сказать?
Трамп ***** шо делать будем?
бурити, копати, сваритися з найближчими союзниками, "Сі - розумний хлопець, я його знаю, він ніколи цього не зробить, бо він мене поважає".
Грешно смеяться над больными людьми )поважайте похилих!![]()
а як же 5 стаття, спитаєте ви. а полудурок трамп вже й відповів: Країни Балтії знаходяться у складному регіоні.Сегодня читал в телеге, что он предложил русакам аннексировать Нарву. Те пока думают над этим предложением