Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
і не лише натякають. рік тому власне за впливу трампа почалося оте шапіто у конгресі з ухваленням кредіту для Україниесли трамп и венс намекают что хер нам
показательный пример как можно с аргументами заблуждаться под действием "идеологии"цілком припустимо, коли він розповідає про ракетні двигуни![]()
а ты докажи(с)і не лише натякають. рік тому власне за впливу трампа почалося оте шапіто у конгресі з ухваленням кредіту для України
и сколько мозгов у фейкина тоже хорошо показалцілком припустимо, коли він розповідає про ракетні двигуни![]()
я той срач не відслідковувави сколько мозгов у фейкина тоже хорошо показал
У тебя больше??? Разве что на вес..и сколько мозгов у фейкина тоже хорошо показал
Это у biomechanoId - идеология??показательный пример как можно с аргументами заблуждаться под действием "идеологии"
дебіл старий, я народився, виріс та сформував свій світоогляд у суспільстві, вільним від ідеології, на відміну від тебе, чмо совкове.Это у @biomechanoId - идеология??
Славусьо! Ти ніколи не купував коров'ччі легені? Вони такі великі, як у тебе мізки. І почасти такі ж легкі.У тебя больше??? Разве что на вес..![]()
а так хотілося б і тобі фалометрією позмагатися. але і хуй давно не стоїть і мізків у шпаківні, як не було, так з віком й не прибуло.У тебя больше??? Разве что на вес..
з однією відміною: легені виконують надважливу функцію.І почасти такі ж легкі.
Смотрю видео Солонина
Если Кулечег пришлет намЯ думаю победит Кулечег![]()
хто б не переміг, аби у команд кандидатів та нації достало б мудрості прийняти результати та не спровокувати безлад та хаос у країні, паралізувавши керування.Если Кулечег пришлет намдве пары отличных калошмного-много оружия и т.д. - я ЗА!
Завершается в 7 вечера в каждом Штате, а по всем Штатам когда наступает 7 вечера в Калифорнии, потому что у них на 2 часа позже чем у нас и на 3 чем на East Coast.Кто в курсе, когда у них там голосование завершается ? Время
Это по нашему времени во сколько ?по всем Штатам когда наступает 7 вечера в Калифорнии