Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Вариант уступка території в обмін на прийом в НАТО негайно.
Ну, в-принципе, я бы задумался ...
Но есть - но.
Мы же сами думаем что НАТО мертво...
Перепугано и запугано.
Помогут ли они...
Возможно помогут, каким-то оружием..
Так же как и вне НАТО.
А в их статьи я точно не верю.

А у чому проблема з обмеженням чисельності? Навіть 600 тис утримувати в мирний час буде складно. Ну і більшість воїнів після війни хочуть повернутися до цивільного життя.

А у чому проблема з обмеженням чисельності? Навіть 600 тис утримувати в мирний час буде складно. Ну і більшість воїнів після війни хочуть повернутися до цивільного життя.
Тут не в чисельності справа, а в тому що якщо по результатам війни жертву агресії обмежують, най і умовно, то це означає часткову втрату суверинітету та субʼєктності.

ее предлагали или перед самым вторжением или в Стамбуле
нашел
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
тут важливо, що саме вкладали і вкладатимуть у цей розмитий термін... та й історичні реалії геть інші: Фінляндія була союзником Гітлера, сересере - переможцем і мав змогу диктувати свої хотєлкі...

тут важливо, що саме вкладали і вкладатимуть у цей розмитий термін... та й історичні реалії геть інші: Фінляндія була союзником Гітлера, сересере - переможцем і мав змогу диктувати свої хотєлкі...
грубо говоря гамерика с европой тоже считают *****ов победителями и типа, они могут диктовать свои хотелки.

гамерика с европой тоже считают *****ов победителями
вважають і декларують - геть різні категорії. доки що московія задекларована, як агресор, окупант та порушник міжнародного права.

вважають і декларують - геть різні категорії. доки що московія задекларована, як агресор, окупант та порушник міжнародного права.
ну какие декларации или международное право? Даж, если не затрагивать Украину. Сбили *****ы чужой гражданский самолет, через 10 лет им предъявили обвинение и что?

Но есть - но.
Перепугано и запугано.
Помогут ли они...
Так же как и вне НАТО.
Как в нашем случае ,авиация НАТО могла бы сильно нахлобучить *****ов.
Как пример недавние действия Израиля в Иране.И авиация США в Сирии ,порубала вагнеров.
У ботокса против НАТО только мясо и яо

Но есть - но.
Перепугано и запугано.

Помогут ли они...
Так же как и вне НАТО.
Граждане ХФ, есть среди вас психиатр? Как точно называется вариант мании величия у

Липкий Прод ??:плачу::рл:

ну какие декларации или международное право?
ну а тоді, у цьому контексті - нахуя взагалі підписувати якісь угоди, договори, надавати "гарантії", якщо правової системи не існує, і що викладено у паперах ніким апріорі не виконується... піде тромб (можливо зі звинуваченнями чи імпічментом) і Конгрес, Рада чи госдура заявлять: угода-пісділ незаконна, не має юридичної сили, бо була підписана під примусом, що є протиріччам згідно Венеціанської комісії, а підписанти не мали права виносити такі рішення, американський Конгрес не ратифікував... тому ніякого мирного договору немає і уперед з нейтральної, контрольованої блакитними касками, лінії на Дніпровську чи Харківську область... і хто там буде щось "гарантувати"?

Останнє редагування:
  • :(
Реакції: ja
ну какие декларации или международное право? Даж, если не затрагивать Украину. Сбили *****ы чужой гражданский самолет, через 10 лет им предъявили обвинение и что?
Ну, как минимум,на ***ло выдан ордер на арест. Другое дело арестуют или нет, но ордер есть . Понятно шо нам от этого ни холодно ни жарко, но факт есть.

Назад
Зверху Знизу