Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Так який план буде розглядатись - американський/*******тський чи європейський?
І що робити з 27 листопада?
Він тепер один, робити що й робили бо нічого не зміниться для нас у найближчому майбутньому. Може для *****ів, але досвід не дуже налаштовує на оптимізм.

Ржу. Наши хомячки кричали что, без паники, мол в Киев приехали нормальные люди, на стороне Украины, военные, не Витькоф))))
Поймите, там не существует никаких мнений. Там решает верхушка. Так же как в *****ии.

Ржу. Наши хомячки кричали что, без паники, мол в Киев приехали нормальные люди, на стороне Украины, военные, не Витькоф))))
Поймите, там не существует никаких мнений. Там решает верхушка. Так же как в *****ии.

Всю жизнь мне рассказывали про американскую демократию, и то, что там президент не царь. Между прочим, еще совсем недавно, года полтора назад.

Всю жизнь мне рассказывали про американскую демократию, и то, что там президент не царь. Между прочим, еще совсем недавно, года полтора назад.
Мабуть во внутрішніх справах так .З приводу України чи взагалі на світових справах їм байдуже .Наприклад поліція поб'є афроамериканця при затриманні і той вмре то хвиля гніву буде по штатам,або уряд вирішив податки підняти то збудження буде велике.
А то що десь в Україні дома ракетами зносять то їх не хвилює.
Критично мислячих взагалі не дуже багато народу .

2025-11-24_103215.webp

Ну мы же видим, что никаких оппонентов рыжему нету, его почти никто не ****осит там. У нас оппозиция более агрессивная, чем там.

Критичне мислення відлітає від людини, якщо є небезпека для її життєвого простору, ба більше - самого життя.

1. Ось жіночка бігала на євромайдан у Харкові. А тут повномасштабне з ракетами.
Каже - чого ж зразу стріляти? Якби по мирному, то можна і до росії.
А чого ж бігала?
2. Інша жіночка щодо нинішнього мирного плану - ой, какая разница, на каком языке говорить и в какую церкву ходить, лишь бы не стреляли.
3. Про мобилизацию и ТЦК и говорить нечего. Но это действительно серьезно. Жизнь у призывников одна и взвешивать на весах приоритеты..

Назад
Зверху Знизу