Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

❕ Дональд Трамп не отримав Нобелівську премію миру 2025 року

Цього року нагороду присудили Марії Коріні Мачадо, лідерці венесуельської опозиції.

Без Фільтрів | Обрати місто

Ці ліваки Обамі дали ні за шо, а найвеличнішому миротворцю, який завершив 8 війн, зажали. Хоча найвеличнішому не дуже і потрібна була ваша срана лівацька премія.

Scheisse :rolleyes:

Останнє редагування:

❕ Дональд Трамп не отримав Нобелівську премію миру 2025 року

Цього року нагороду присудили Марії Коріні Мачадо, лідерці венесуельської опозиції.

Без Фільтрів | Обрати місто

бгг...Какая боль, какая боль (с)
7 войн остановил!!сколько об этом трындел.. И такой финал... не иначе происки врагов :плачу:

Останнє редагування:
і що нам від цієї правди? арафату також може ні за що дали тую премію, і ніксону. досить вже копирсатися у пройдешньому...
это нужно делать, что бы не наступать на грабли. Ситуация, почти как под копирку перед второй мировой, а они премии мира раздают

почнемо з того, що трумб під камери багато разів обіцяв зупинити найкривавішу війну 21 сторічча за 24 години. ніхто його за тухлий язик не тягнув. не спромігся навіть припинити вогонь по цивільних. вогонь навіть під його кукурік посилився. ***ло на нього посрав багато разів попри красну килимову доріжку. кім та сі просто регочуть над його погррозами та сранкціями.... так що, "про сім війн" буде у мемуарах "Мистецтво зупиняти війни" писати, хіба що...

то ж, на кого трампу і ображатися - то на свого друга владіміра, який клав свій в"ялий ***ок на миротворчі (дійсно варті уваги) іниціативи дональда.

Останнє редагування:
Были, об этом много информации, ликбез это не ко мне.

Например, делали операции по смене пола за счёт бюджета Пентагона, и т. д.

Например, снижение стандартов для женщин по сравнению с мужчинами это преференции а не равные права, и это вредит боеспособности.

Если ты не понимаешь разницу между равными правами для всех и преференциями базирующимися на расе, поле, ориентации и т. д. то это твоя проблема, не моя.
Я не понимаю, почему ты считаешь, то я буду верить здесь тебе на слово...

Назад
Зверху Знизу