Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Трампу нужно сейчас перестать выходить на публику, вообще перестать, и начать действовать, тихо, целеустремлённо.
Начать спасать США, а не Украину.
Но это можно сделать через Украину)

Но конечно он этого делать не будет)
Замкнутая хуйня какая-то.

Запад благодаря своему страху может лишиться всего. У страха тоже всегда есть предел.

Яке це має відношення до топіку "Шо там в США?"???
має... в першу чергу відношення до нас, а ми маємо відношення до допомоги США, яка тепер йде начебто тільки через продаж у Європу.

До речі- події у Китаї зараз - також мають пряме відношення до США

Запад благодаря своему страху может лишиться всего. У страха тоже всегда есть предел.
Якщо ти про Європу, то зараз тобі скажуть деякі юзери- яке це відношення має до топіку "Що там в США"
А я бачу, що все пов'язано у цій грі. Але, нажаль, "роль" України- стікати кров'ю

має... в першу чергу відношення до нас, а ми маємо відношення до допомоги США, яка тепер йде начебто тільки через продаж у Європу.

До речі- події у Китаї зараз - також мають пряме відношення до США
Ти просто без розбору, не дивлячись ні нащо, навалюєш нескінченно якісь посилання в усі теми.

Ти просто без розбору, не дивлячись ні нащо, навалюєш нескінченно якісь посилання в усі теми.
Розбор є.
То я не тобі, а для Донні запостив, поки він у гольфа, грає.
З ранку Меланія прочитає ХФ й знову щось важливе скаже чоловіку на вушко..

Розбор є.
То я не тобі, а для Донні запостив, поки він у гольфа, грає.
З ранку Меланія прочитає ХФ й знову щось важливе скаже чоловіку на вушко..
Який ще "Донні" постійно ?? Підардонні. Можна просто викреслити це тіло з ефіру. Нічого хорошого від нього не буде.

Да бестолку ему это озвучивать, говорила же - не-обучаемый :рл:
Еще и перегавкивается спорит как не в себя.

Який ще "Донні" постійно ?? Підардонні. Можна просто викреслити це тіло з ефіру. Нічого хорошого від нього не буде.
начебто зустрінеться з Зеленським на цьому тиждні у Парижі...

Останнє редагування:
Трамп провалився у Пекло

20250901_163701.webp

Типова помилка, ну й що ?

Я не спростовую, що в реальному житті поки що більше спілкуюся російською, якщо співрозмовник також говорить, тому можу помилитися. З україномовною людиною- завжди з повагою та по українськи.

ЗИ: ряжених патриотів я й і "по російськи" добре відчуваю...

Назад
Зверху Знизу