Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Так половина українців схожа на євреїв, друга половина на *****ів, а хто ні в тих ні в тих, ті на татарів. :)
Це розповідають, демонструючи на собі.

"Тато в мене китаєць (відтягують догори правим вказівним пальцем зовнішній край правої повіки).

Мати - японка (лівим лівої донизу).

А я - казна-що!" (одночасно)

IMG_9633.webp

? Путін зателефонував, щоб привітати мене з днем народження, але, що ще важливіше, поговорити про Іран, країну, яку він дуже добре знає, — Трамп (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)

Ми довго розмовляли. Набагато менше часу було присвячено розмовам про росію та Україну, але це планується вже наступного тижня, я на це сподіваюся.

Розмова тривала «приблизно годину».

Путін вважає, як і я, що ця війна між Ізраїлем та Іраном має закінчитися, і я сказав, що і його війна має закінчитися.

‼️Прем'єр-міністр Ізраїлю заявив, що Іран двічі намагався ліквідувати Трампа.

? Путін зателефонував, щоб привітати мене з днем народження, але, що ще важливіше, поговорити про Іран, країну, яку він дуже добре знає, — Трамп (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)

Ми довго розмовляли. Набагато менше часу було присвячено розмовам про росію та Україну, але це планується вже наступного тижня, я на це сподіваюся.

Розмова тривала «приблизно годину».

Путін вважає, як і я, що ця війна між Ізраїлем та Іраном має закінчитися, і я сказав, що і його війна має закінчитися.
*****асы

Та не "*****асы", а *****ас. Один, конкретный, рыжий *****. ****, ну ****ы бы дать тому сраному стрелку, который так красиво попал ему в ухо! ****, косой *******...
а кто-нибудь что-то слышал про этого,типо, стрелка? Думаю, что это одно из звеньев пиар компании рыжей гниды, и стрелок- вовсе не стрелок, зато после "инцидента" симпатиков тромба увеличилось на порядок. По-моему этот цирк специально был разыгран для зрителей.
А то что рыжий-*****ас, это аксиома,146% процентная!

а кто-нибудь что-то слышал про этого,типо, стрелка? Думаю, что это одно из звеньев пиар компании рыжей гниды, и стрелок- вовсе не стрелок, зато после "инцидента" симпатиков тромба увеличилось на порядок. По-моему этот цирк специально был разыгран для зрителей.
Ну американцы любят в это играться. Кто таки замочил Кеннеди - вопрос открытый, и видимо всегда будет открытый, понятно, что бедняга Освальд "был виноват лишь в том, что им хотелось кушать". Может еще лет через 50 вдруг всплывет.

Не думаю. Це технічно нереально коцнути Трумпу вухо та гарантовано випадково не замочити.

Не думаю. Це технічно нереально коцнути Трумпу вухо та гарантовано випадково не замочити.
есть такие мастера по спецэффектам , что нам с тобой и не снилось. Тем более когда речь идёт о президенстве, там денег не жалеют.

Назад
Зверху Знизу