Статус: Офлайн
Повідом.: 35703
Повідом.: 35703
схоже, що руське багно - це те, що у нього в скроні...

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
схоже, що руське багно - це те, що у нього в скроні...
немытый индус., шо за тема уестествления им КРС?)
Популізм., данный тейк таки весьма и весьма небезоснователен.
Можна скільки завгодно вкладати в ці регіони - на виході Китай отримає пшик, бо африканці все розвалять, араби все просруть, а мадьяри все вкрадуть.експансії економічного впливу також рахуються. як наприклад Кітай наразі скупив половину Африки та приглядається на країни східної Європи та латинської Америки
Теж пшик, трамп отримає прибуток стиснутим повітрям.. трамп з Канадою та Гренландією - це також з тієї шпаківні.
Індія поширується в нікуди. Вона навіть в самій індії не може навести лад.Індія намагється поширити вплив на Індокітай, де вже давно царює то й же Кітай. це лише початок. стратегія Кітаю - вплив на весь континент.
Смотрим, смотрим.Ві за своімі смотрітє.
Я б не був настіко категоричним.Індія поширується в нікуди. Вона навіть в самій індії не може навести лад.
Коротше – Індійське болото не може гнати хвилю назовні, бо в болотах немає хвиль.Я б не був настіко категоричним.
...
Якось так...
Індійське болото, справді, не здіймає хвиль — не тому, що позбавлене сили, а тому, що зберігає її у спокої. Його тиша — не безсилля, а форма глибини: густе, тепле, в’язке знання про себе, що не потребує розпліскування.Коротше – Індійське болото не може гнати хвилю назовні, бо в болотах немає хвиль.
***** ***ло вербовщик. Нужно отдать ему должное.
Незнаю, мне все-таки кажется что это засланный казачек.Враховуючи його психотип і бекграунд, це була не така вже й складна задача - ба більше, він, здається, сам прагнув цього. Більше дивує, що хтось щиро вірив, що буде якось інак. Після того як це руде мурло на півроку заморозило виділення допомоги, ще навіть не будучи президентом, було все зрозуміло.
Щас вам напишут про американские демонстрации времен войны во Вьетнаме.Незнаю, мне все-таки кажется что это засланный казачек.
Работает против интересов США.
Я думаю его скинут, крайний срок после промежуточных выборов.
Странно что оппозиции как таковой не особо слышно. Никто его не ****осит сильно.
Как будто боятся.
Влияние не оказывается существенное.
Скорее у ***ла компромат нехилый на Трумпа, который если засветить в американской прессе - точно вызовет импичмент Трумпу, да ещё с десяток-два уголовных дел. Вот и схватил ***ло Трумпа за йайцы***** ***ло вербовщик.
іміджмейкер у них один був...Ооооо долго думал аналогию - это ЯНУКОВИЧ американский))