Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
обмен - безусловно хорошо.По вере моей дано мне будет.
Начало, кстати, было не таким уж и плохим: 1000 на 1000 - такого масштабного обмена я не помню.
Наберитесь терпения, господа присяжные заседатели.
це фантастика, синку...Нормальному здравому президенту США
і що? невже ти знову "язатрампа"?Чем вы недовольны? Процесс пошел.
Хотят чтобы Украина продолжала сопротивление, и очень не хотят делать все по максимуму. Хотят и рыбку съесть, и ***** сесть.ну ок? а Європейці готові чинити більший тиск на агресора? відкликати візи у всіх *******тів, запровадити перевірки (із затриманням) КОЖНОГО судна, що проходить через данські проливи, оголосити ембарго на постачання будь-чого у московію, позакривати УСІ кор-рахунки з московії у європейськіх банках, конфіскувати нарешті зарештовані кошти? це для початку...
Ну значит в целом это все закончится очень *****. В перспективе, через 5,10,20,30 лет ... Не важно когда, важно что это неизбежно с таким пониманием реалий.це фантастика, синку...
це не цікавить тромба, він вже стане ганебною частиною історії за 10-20 років.Ну значит в целом это все закончится очень *****. В перспективе, через 5,10,20,30 лет ... Не важно когда, важно что это неизбежно с таким пониманием реалий.
Чисто мои мысли написал:це не цікавить тромба, він вже стане ганебною частиною історії за 10-20 років.
це не цікавить мерців/макронів - це проблема майбутніх политиків, а вони будуть писати мемуари у віноградниках власних маєтків та шато.
у сі та ху попереду ще десятирічча на власні плани і ніхто, як бачимо, невзмозі їм протидіяти.![]()
та тут не потрібно бути спінозою чи павловим, аби вже впевнитися у неадекватності святого угодника, найвеличнішого трумпаЧисто мои мысли написал:
Трамп меня боле не интересует, можно не звертаты увагы на нього. Но я за остановку огня (и не скрывала, кажись). А для этого необходимы переговоры. Даже с отвратными персонажами, если от них это зависит. На приемлимых условиях. Трамп для этого, как я вижу, не подходит. Несите другого.і що? невже ти знову "язатрампа"?