Статус:
Повідом.: 34817
Повідом.: 34817
- 🔴 21:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
-
а трумп парірував би: цього б не трапилося, як би президентом був я , а не шахрай клінтон2. У України були дуже потужні карти, але США відібрало, пообіцявши захист.
Нужно подумать, вам нужно подумать. Я срача не начинал, почитайте слова в их последовательности .У меня такое впечатление, что Дозору не доложили мяса. То есть не внесли в список Европейской солидарности на последних местных выборах.
Если бы дело было в анализах, он ненавидел бы всех производителей шоколада.
А так это что-то глубоко личное.
Мені він нічого не заступав. Я з давен говорив йому- йди вари свій шоколад й радуйся своїй гарній, Богом даній сім'ї, синам, дочкам , жінці. Живи й радуйся. А коли мутиш своє таке поєднання з політикою, то буде тобі така "радість", що колись попросять - "а ну ка, добродію, ходімо подивимося прискіпливо на ваші закрома". Що зараз й сталося...Цей хтось мабуть я.
ЯКщо вже на турнікети гроші збирають через Хелсі, то куди далі.
Країна хитається, а вам все Петро дорогу заступає.
гольф же сьогодні.Трамп еще не высказался?
Встреча на встрече, а результата ноль.⚡️Зеленський зараз проводить зустріч із Джей Ді Венсом та держсекретарем Рубіо
Растолкуй, может я что-то неправильно понимаю?Федя, до тебя до сих пор не дошло, зачем Трампу сделка?
⚡️⚡️Запланированный на завтра разговор Трампа и Хуйла будет очень успешным. Мы добились успеха в сокращении "разрыва" между Украиной и россией, — спецпредставитель Трампа ВиткоффВстреча на встрече, а результата ноль.
Потому что тебя там нет..сачкуешь..Встреча на встрече, а результата ноль.
Але ж сере і сере прихильникам зелені у штані вже шість років. Дуже нагадує Трампа "якби я тоді був президентом..."Мені він нічого не заступав. Я з давен говорив йому- йди вари свій шоколад й радуйся своїй гарній, Богом даній сім'ї, синам, дочкам , жінці. Живи й радуйся. А коли мутиш своє таке поєднання з політикою, то буде тобі така "радість", що колись попросять - "а ну ка, добродію, ходімо подивимося прискіпливо на ваші закрома". Що зараз й сталося...
У одного "Киев за три дня", у другого грязь при минусовой температуре в конце зимы, и в помощники себе таких же трепачей набрали - еще и не встретились, но уже "успешно".⚡️⚡️Запланированный на завтра разговор Трампа и Хуйла будет очень успешным. Мы добились успеха в сокращении "разрыва" между Украиной и россией, — спецпредставитель Трампа Виткофф
підори йшли колоннами, довжиною до 60км, по асфальту, але йому похєру другого грязь при минусовой температуре в конце зимы,
Та я бачив спалене, на бєлгородській трасі навіть власними очима, але принципово - де можна знайти незамерзлу землю наприкінці зими, в Україні, а не у Флориді, звісно? Ото правду народ каже - свиня завжди багнюку знайдепідори йшли колоннами, довжиною до 60км, по асфальту, але йому похєр
Always has been. Финансовые манипуляции сомнительного толка он начал прокручивать задолго до первого президентства. Просто на первом сроке у него был определенный противовес в виде парламентских деятелей, а сейчас там стая товарищей с равными моралью и интеллектом.Ну, я говорю за первый его срок. Очевидно, что за время отсутствия в кресле президента он сильно изменился: не в смысле поумнел или поглупел, а стал более меркантильным.