Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Встреча на встрече, а результата ноль.⚡️Зеленський зараз проводить зустріч із Джей Ді Венсом та держсекретарем Рубіо
Растолкуй, может я что-то неправильно понимаю?Федя, до тебя до сих пор не дошло, зачем Трампу сделка?
⚡️⚡️Запланированный на завтра разговор Трампа и путина будет очень успешным. Мы добились успеха в сокращении "разрыва" между Украиной и Россией, — спецпредставитель Трампа ВиткоффВстреча на встрече, а результата ноль.

Потому что тебя там нет..сачкуешь..Встреча на встрече, а результата ноль.

Але ж сере і сере прихильникам зелені у штані вже шість років. Дуже нагадує Трампа "якби я тоді був президентом..."Мені він нічого не заступав. Я з давен говорив йому- йди вари свій шоколад й радуйся своїй гарній, Богом даній сім'ї, синам, дочкам , жінці. Живи й радуйся. А коли мутиш своє таке поєднання з політикою, то буде тобі така "радість", що колись попросять - "а ну ка, добродію, ходімо подивимося прискіпливо на ваші закрома". Що зараз й сталося...
У одного "Киев за три дня", у другого грязь при минусовой температуре в конце зимы, и в помощники себе таких же трепачей набрали - еще и не встретились, но уже "успешно".⚡️⚡️Запланированный на завтра разговор Трампа и ***ла будет очень успешным. Мы добились успеха в сокращении "разрыва" между Украиной и россией, — спецпредставитель Трампа Виткофф
![]()
*****и йшли колоннами, довжиною до 60км, по асфальту, але йому похєру другого грязь при минусовой температуре в конце зимы,
Та я бачив спалене, на бєлгородській трасі навіть власними очима, але принципово - де можна знайти незамерзлу землю наприкінці зими, в Україні, а не у Флориді, звісно? Ото правду народ каже - свиня завжди багнюку знайде*****и йшли колоннами, довжиною до 60км, по асфальту, але йому похєр

Always has been. Финансовые манипуляции сомнительного толка он начал прокручивать задолго до первого президентства. Просто на первом сроке у него был определенный противовес в виде парламентских деятелей, а сейчас там стая товарищей с равными моралью и интеллектом.Ну, я говорю за первый его срок. Очевидно, что за время отсутствия в кресле президента он сильно изменился: не в смысле поумнел или поглупел, а стал более меркантильным.
Молодець -чекай тепер вироку суду щодо одного.Але ж сере і сере прихильникам зелені у штані вже шість років. Дуже нагадує Трампа "якби я тоді був президентом..."
А чому відомий комік поліз у політику? Грав би на роялі чим вміє, дружина, діти, гроші звідусіль платять, байдуже, що вороги держави... Просто зараз, як то кажуть, неначасі дивитися на його закрома.
По суті - мстиве *** вже зробило більше сотні спроб засудити Порошенка, до сьогодні усі справи розвалювалися. І цю ще можуть розвалити в апеляційному суді. Далі офтопити не буду, але певні паралелі у Трампа та Зеленського таки простежуються. Доречі, маленький штришок: у День вишиванки Зеля припхався на перемовини у своїй звичайній сірій піжамці. Отака повага від президента до своєї держави. Чи в нього тільки косовороткі є?Молодець -чекай тепер вироку суду щодо одного.
А потім подаси на іншого, якщо є за що..
.
По приколу- погано
А ось за бабло - ще гірше.
Усвідомиш в чому різниця по суті?
чтоб не оказался очередной разрыв пердака у американского Вити -кофа⚡️⚡️Запланированный на завтра разговор Трампа и ***ла будет очень успешным. Мы добились успеха в сокращении "разрыва" между Украиной и россией, — спецпредставитель Трампа Виткофф
![]()
Де це ви йому таке казали?Мені він нічого не заступав. Я з давен говорив йому- йди вари свій шоколад й радуйся своїй гарній, Богом даній сім'ї, синам, дочкам , жінці. Живи й радуйся.

Готуй спостереження. Я тобі потім дам юристів для коректної обробки- виступиш народним обвинувачем. Але слова прийдеться доказувати й за слова відповідати.По суті - мстиве *** вже зробило більше сотні спроб засудити Порошенка, до сьогодні усі справи розвалювалися. І цю ще можуть розвалити в апеляційному суді. Далі офтопити не буду, але певні паралелі у Трампа та Зеленського таки простежуються. Доречі, маленький штришок: у День вишиванки Зеля припхався на перемовини у своїй звичайній сірій піжамці. Отака повага від президента до своєї держави. Чи в нього тільки косовороткі є?

Гарні у вас акценти.Готуй спостереження. Я тобі потім дам юристів для коректної обробки- виступиш народним обвинувачем. Але слова прийдеться доказувати й за слова відповідати.![]()
Никак не можете остановиться, да ?Я тобі потім

пукає без наслідкив"Я тобі потім дам юристів..."
Обісратись.
Чи ви намагаєтесь переплюнути Славка?![]()
Ой, як я злякався! Це вже без мене зробили, люди, які мають професійних юристів, і доказова база вже достатня. Але, як я казав, неначасі.Готуй спостереження. Я тобі потім дам юристів для коректної обробки- виступиш народним обвинувачем. Але слова прийдеться доказувати й за слова відповідати.![]()