Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
От якого біса вони всюди той "екзиль" ліплять? Є ж слово "вигнання"!
Есть слово "восхождение", но почему-то говорят "алия". :)
Я тоже часто говорю - экзыль.
Типично наше слочечко.
А вигнання может быть разное.

саме тому я раджу розглядати історію України, як держави, яка відбулася, з 1991 року.
(не применшуючи, звісно, досвід спроб державоутворення в пройдешні часи)
При цьому люди припускаються помилок. Грабки - жорстока річ.
Тим більш що досвід наші очільники до уваги не беруть.
Так можна знову до адіннарода додержавотворитися.

Сьогодні день народження відзначає відома голлівудська акторка українського походження ВІРА ФАРМІҐА.
Ви її знаєте за ролями у фільмах "Відступники", "Біжи не озираючись", "Міддлтон", "Суддя", "Вище неба" та ін. Власне, за роль в останньому у 2010 р. вона була номінована на "Оскар" у категорії "найкраща жіноча роль другого плану" та здобула "Золотий глобус".
Это ж надо умудриться перечислить такую муть, хоть и оскароносную) Вообще-то Фармига "королева ужасов" и прежде всего "Заклятье 1,2,3", "Дитя тьмы" и "Аннабель".

Останнє редагування:
Ах, не плыть по голубому морю.
Не видать нам Золотого Рога...
(с)

«Якщо я зустрінуся з ним, ми повинні вийти з політичною перемогою — припиненням вогню, обміном усіх полонених на всіх полонених або чимось подібним».

Такие цели достигаются без участия первых лиц
Рутина для переговорщиков двух сторон.
Трамп не может принудить ***ла к визиту в Турцию.

Афганистан это какой то нескончаемый позор. Люди сотрудничали и верили
100%!
Поэтому я говорю, что нам надо с Европой больше и теснее сотрудничать. Конечно без долбаного США нам не обойтись( подразумеваю Трампа), но надо больше с Европой,тем более т сам Трамп это говорил.
А людей Афганиста жалко, которые верили США .

495721855_2948828895296793_2810223810334889712_n.webp

Этот Стамбул выглядит каким-то сговором против ЗЕ.
Трамп и на такое способен в данном своем состоянии на 14 мая. Может, когда-то его и попустит.

Этот Стамбул выглядит каким-то сговором против ЗЕ.
Трамп и на такое способен в данном своем состоянии на 14 мая. Может, когда-то его и попустит.
Почему против Зе? Мне кажется ,это ещё раз убедит мировое сообщество в ****утости и ничтожности ***ла, вот только что они с этим делать будут? Дэдлайны были выставлены и благополучно просраты , что будет после непонятно.

100%!
Поэтому я говорю, что нам надо с Европой больше и теснее сотрудничать. Конечно без долбаного США нам не обойтись( подразумеваю Трампа), но надо больше с Европой,тем более т сам Трамп это говорил.
А людей Афганиста жалко, которые верили США .
Сотрудничать надо со всеми, ища выгоду. Ваш К.О. - на самом деле вас, кроме вас самих, не любит вообще никто. Все ищут выгоду практически всегда, кроме очевидных гуманитарных катастроф. Да и тогда, это больше о своем позиционировании в мире.
Это относится к любым странам.

Дэдлайны были выставлены и благополучно просраты
Это правда, но не для ***ла
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Крим найімовірніше залишиться під контролем Росії, - Макрон

А *****ы досі офіційно на виклик Зє не відреагували.
Я ж про що і кажу.
Виглядає як приготування до бою півнів у селі. При цьому заздалегіть відомо, що одного півня не буде.
А у заявленій ЗЕ меті не вистачає складу офіційної делегації. На раші теж не видно приготувань.

Назад
Зверху Знизу