А де ти побачив в мене радість?Я не разделяю твоей радости, от их кризиса будет ***** всему миру. И в итоге пострадают они меньше всех, а орать будут громче всех .
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А де ти побачив в мене радість?Я не разделяю твоей радости, от их кризиса будет ***** всему миру. И в итоге пострадают они меньше всех, а орать будут громче всех .
Вы мне льстите, я не по вашей части.Не отвлекайся, спец по козам![]()
не ображай кіз, порівнянням із брудними шашличницямиВы мне льстите, я не по вашей части.
Мне послышалось злорадство с легким оттенком радости в твоих словахА де ти побачив в мене радість?
пора Европе от америки отвязываться. Будет больно, но не критично.Я не разделяю твоей радости, от их кризиса будет ***** всему миру. И в итоге пострадают они меньше всех, а орать будут громче всех .
і хто це буде робити?пора Европе от америки отвязываться. Будет больно, но не критично.
как бы это смешно не звучало, но будет это делать сама америка. Впрочем, она это уже этим занимается!!!!і хто це буде робити?
Всі бачили що Совку кінець і будували кордони. Інша справа що Совок нікуди не дівся.В розпад СССР теж ніхто не вірив.
Чому на задньому плані кляті мігранти?Кто тут спрашивал про то, кто будет кроссовки шить?)
А, ніт. Просто, якщо американці з "сервісної економіки" залишаться масово без роботи, житловий ринок завалиться *****, мінімалка чи біля того стане життєздатною зарплатою і це стане передумовою до повернення до виробництва. На мою думку, "сервіси" через тотальну некомпетентність себе вичерпують.Мне послышалось злорадство с легким оттенком радости в твоих словах
це проєкт, на який він поставив усе. скасувати це - визнати помилку своєї політики ( і за перший строк також) і всі 4 роки виглядати старим, безглуздим чмом з прогресуючою мегаломанією...Пациент упорствует
![]()
Там є цілком логічна мета - бачачи, як валиться економіка, зкупити задешево те, що виживе і відбудується.це проєкт на який він поставив усе. скасувати це - визнати помилку своєї політики ( і за перший строк також) і всі 4 роки виглядати старим, безглуздим чмом...
тому буде ламати через коліно та запховувати без змазки...
наша людина, коли чує "будете жити чудово, але трішки папізже. треба просто вибратиТам є цілком логічна мета - бачачи, як валиться економіка, зкупити задешево те, що виживе і відбудується.
Овоч тем міг відпавити у відставку Озірова, Клименка, Захарченка і всю іншу ****оту, але переважив ****ити та стріляти в людей.це проєкт, на який він поставив усе. скасувати це - визнати помилку своєї політики ( і за перший строк також) і всі 4 роки виглядати старим, безглуздим чмом...
тому буде ламати через коліно та запховувати без змазки...