Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
так і запишемо: "Ніхуя не знає в медицині. Вийобується"типа того
не подобаються харьківськи сепари? Пиздуй у горад рускіх маряков, до тамошніх пацріотав.З чим саме? З ватою харківською? Чи з сепарами харківськими?
не подобаються харьківськи сепари? Пиздуй у горад рускіх маряков, до тамошніх пацріотав.
урсул, от якби мені була цікава твоя думка - то я б тебе спитав - так, як я зробив у пості нагорі. Йди відповідайТебе зранку нахуй не посилали? Я зараз оформлю. Ти диви - хуйня усіляка вказувати мені що в своїй хаті робити і куди йти
урсул, от якби мені була цікава твоя думка - то я б тебе спитав - так, як я зробив у пості нагорі. Йди відповідай
Ти ж наче доросла людина, повинен усвідомлювати, що як от тобі накласти на те що я там собі думаю - так і мені не менше накласти на тебе і твої проблема.
чуєш, ти, переселенець хєровЦе ти чи я приперлось у тему з кримом?
Це ти чи я приперлось у тему з кримом? В тебе є щось по ділу сказати чи прийшов лозунги поволати?
Зачем в Турцию, когда можно в Крым.
чуєш, ти, переселенець хєров
Хто припхався на харьківський форум і питає у харків'янина "пачіму ти прішол на наш форум"?
У бурятів на бамбасі навчився, чи як?![]()
урсул, не зважаючи на те що ти тіпа почав спілкуватися українською, руській мір в тобі все ще дається взнаки, наприклад думка про те, що кожна людина обов'язкого вживає алкоголь.Я про Харків форум нічого не казав. Чи ти бенькі вже залив пообіді?
Про переселенця це цікаво. Розкрий свій понос, а то я не спеціаліст у сортах гівна
Я про Харків форум нічого не казав.
якесь ти непослідовне. мабуть тому що намагаєшься всидіти однією сракою на двох стільцях.Це ти чи я приперлось у тему з кримом?
Хорошо сказано!Третий год говорю, что все кто едут в Крым на ОТДЫХ - пидоры. И ни одна блядь за это время не возразила. А знаешь почему? В глубине своей грязной мелочной душонки осознают что делают что-то не то.
урсул, не зважаючи на те що ти тіпа почав спілкуватися українською, руській мір в тобі все ще дається взнаки, наприклад думка про те, що кожна людина обов'язкого вживає алкоголь.
про переселенців мені взагалі нецікаво, от чесно. Хто ви, де ви, чому ви, як ви - це ваші особисті справи поки ви не звернулися зі справою особисто до мене. так шо звиняй, хай тебе розважає хтось інший.
якесь ти непослідовне. мабуть тому що намагаєшься всидіти однією сракою на двох стільцях.
"не казало воно". Ще скажи "іхтамнєт" чи "мєнятамнєбило!"![]()
Вот именно потому что крым пока еще оккупированная территория, наш выбор - заграничная Турция!Крым - это украинская территория, хотя и не контролируемая Украиной, а Турция - заграница.
люди в Крым ездить не перестанут.
А у меня друзья за эти три года где только не бывали: Турция, Грузия, Карпаты, Болгария, Кипр, Таиланд, Малазия и т.д., но в Крым тоже поедут.У меня друзья за эти три года где только не бывали: Турция, Грузия, Карпаты, Болгария, Кипр, Таиланд, Малазия и т.д., но в крым не едут.