Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в оккупированном Крыму?

🟠 06:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 06:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

• 🟠 06:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
"Это была заброшенная военная база". Ну, понятно теперь. Львов зачистят - будет незаброшенная.

a0gcah.jpg

c9baeh.jpg

Типовий кримський підарас
спочатку цей підар свідомо бере участь у обмані, в анексії, сприяє окупації

а коли йому прищемили яйця він починає розказувати як він "любить Україну", але його, бідного, тоді примусили захищати себе від чогось блядь там

Сука падла в рот гандон

Де там той блядській урсул?
А йдино сюди, пяздни тут про крисчан

не подобаються харьківськи сепари? Пиздуй у горад рускіх маряков, до тамошніх пацріотав.

Тебе зранку нахуй не посилали? Я зараз оформлю. Ти диви - хуйня усіляка вказувати мені що в своїй хаті робити і куди йти

Тебе зранку нахуй не посилали? Я зараз оформлю. Ти диви - хуйня усіляка вказувати мені що в своїй хаті робити і куди йти
урсул, от якби мені була цікава твоя думка - то я б тебе спитав - так, як я зробив у пості нагорі. Йди відповідай

Ти ж наче доросла людина, повинен усвідомлювати, що як от тобі накласти на те що я там собі думаю - так і мені не менше накласти на тебе і твої проблема.

урсул, от якби мені була цікава твоя думка - то я б тебе спитав - так, як я зробив у пості нагорі. Йди відповідай

Ти ж наче доросла людина, повинен усвідомлювати, що як от тобі накласти на те що я там собі думаю - так і мені не менше накласти на тебе і твої проблема.

Це ти чи я приперлось у тему з кримом? В тебе є щось по ділу сказати чи прийшов лозунги поволати?

Це ти чи я приперлось у тему з кримом?
чуєш, ти, переселенець хєров :)
Хто припхався на харьківський форум і питає у харків'янина "пачіму ти прішол на наш форум"? :)
У бурятів на бамбасі навчився, чи як? :)

Це ти чи я приперлось у тему з кримом? В тебе є щось по ділу сказати чи прийшов лозунги поволати?

Не обращайте внимания на ограниченных!!!Подскажите,лучше,как проезд на Чонгаре?Что нового?!Спасибо.:rolleyes:

Зачем в Турцию, когда можно в Крым.

Зачем идти в туалет, если можно посрать посреди Сумской.
Зачем мыться, если можно ходить вонять.

Есть такие вещи: самоуважение, и чувство собственного достоинства.
А тем у кого этого нет (таким как вы), да, можно в крым, срать на улице, и вонять... :незнаю:

чуєш, ти, переселенець хєров :)
Хто припхався на харьківський форум і питає у харків'янина "пачіму ти прішол на наш форум"? :)
У бурятів на бамбасі навчився, чи як? :)

Я про Харків форум нічого не казав. Чи ти бенькі вже залив пообіді?

Про переселенця це цікаво. Розкрий свій понос, а то я не спеціаліст у сортах гівна

Я про Харків форум нічого не казав. Чи ти бенькі вже залив пообіді?

Про переселенця це цікаво. Розкрий свій понос, а то я не спеціаліст у сортах гівна
урсул, не зважаючи на те що ти тіпа почав спілкуватися українською, руській мір в тобі все ще дається взнаки, наприклад думка про те, що кожна людина обов'язкого вживає алкоголь.

про переселенців мені взагалі нецікаво, от чесно. Хто ви, де ви, чому ви, як ви - це ваші особисті справи поки ви не звернулися зі справою особисто до мене. так шо звиняй, хай тебе розважає хтось інший.

Я про Харків форум нічого не казав.
Це ти чи я приперлось у тему з кримом?
якесь ти непослідовне. мабуть тому що намагаєшься всидіти однією сракою на двох стільцях.
"не казало воно". Ще скажи "іхтамнєт" чи "мєнятамнєбило!" :)

Третий год говорю, что все кто едут в Крым на ОТДЫХ - пидоры. И ни одна блядь за это время не возразила. А знаешь почему? В глубине своей грязной мелочной душонки осознают что делают что-то не то.
Хорошо сказано! :клас: :)

урсул, не зважаючи на те що ти тіпа почав спілкуватися українською, руській мір в тобі все ще дається взнаки, наприклад думка про те, що кожна людина обов'язкого вживає алкоголь.

про переселенців мені взагалі нецікаво, от чесно. Хто ви, де ви, чому ви, як ви - це ваші особисті справи поки ви не звернулися зі справою особисто до мене. так шо звиняй, хай тебе розважає хтось інший.

якесь ти непослідовне. мабуть тому що намагаєшься всидіти однією сракою на двох стільцях.
"не казало воно". Ще скажи "іхтамнєт" чи "мєнятамнєбило!" :)

Якщо нецікаво то якого хуя ти про переселенців згадав? Дуже схожа ріторіка на піздабола сьібалекса.
Ну взагалі то в мене два варіанти для тебе - алкоголь чи наркота. Ти сам вибрав.

Для тебе нема різниці тем на ХФ? Так піди тоді бабаб роскажи які тампони краще купувати. І собі доречі прикупи - іноді рота прикривати

Крым - это украинская территория, хотя и не контролируемая Украиной, а Турция - заграница.
Вот именно потому что крым пока еще оккупированная территория, наш выбор - заграничная Турция! :клас: :)
Хоть с палаткой, хоть в отеле.

люди в Крым ездить не перестанут.
:D:D

Уже перестали! ;)

У меня друзья за эти три года где только не бывали: Турция, Грузия, Карпаты, Болгария, Кипр, Таиланд, Малазия и т.д., но в крым не едут.

На этот год знаю что будут походы в Турцию и Черногорию, еще одна команда собирается в Норвегию (тут еще непонятно), и возможно будет Карелия.
А вот крыма нет, и вряд ли уже когда-то будет...

сейчас препезд за Карелию уцепится

У меня друзья за эти три года где только не бывали: Турция, Грузия, Карпаты, Болгария, Кипр, Таиланд, Малазия и т.д., но в крым не едут.
А у меня друзья за эти три года где только не бывали: Турция, Грузия, Карпаты, Болгария, Кипр, Таиланд, Малазия и т.д., но в Крым тоже поедут.

Назад
Зверху Знизу