Ойтишнег
О
- 🔴 22:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
"Лиж" - це не "форумний слог"Давай "нипадецки" доебись к форумному слогу
Це, блядь, вияв йобаной безграмотності
Попизди мені тут ще про еративи.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
"Лиж" - це не "форумний слог"Давай "нипадецки" доебись к форумному слогу
ЯКОГО БЛЯДЬ ХУЯ, ЯК НЕ РАШИСТ - ТО ЙОБАНЕ БЕЗГРАМОТНЕ БИДЛО!!!!!
В МЕНЕ ОЧІ ВІД ЇХНІХ ВИСЕРІВ ВЖЕ ВИТІКАЮТЬ!!!!!
Єбав я в рота адаптуватися у соціум безграмотних рашистських підарів!Ты просто социально неадаптированный человек
Єбав я в рота адаптуватися у соціум безграмотних рашистських підарів!
крим окупований, харків ні
от і всьо
знайшла чим хвастати, дура! (С)какая честь
але просто та чесноЦе ти азуенна порівняв
але просто та чесно
маєш щось проти?
Бідняжка. А тобі ж з цим жити!
знайшла чим хвастати, дура! (С)
Черговий йобаний "лікар"?Вы излишне импульсивный человек,еще и параноикПоходу нервы ни к чёрту.
Я люблю Крым! (вариант с сердечком вместо «люблю»)
Администрация Томской области обязала ТГУ обеспечить явку на митинг 18 марта, посвященный присоединению Крыма к росиии не менее 500 студентов и сотрудников вуза. Соответствующий документ за подписью и.о. замгубернатора А.Б. Пушкаренко поступил на имя ректора Томского госуниверситета Эдуарда Галажинского.
Документ содержит набор рекомендованных лозунгов. Количеством тридцать одна штука/Скан документа, поступившего из Белого дома в ТГУ — ниже.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
жителі томської волості як жили у кацапії, так і живутьНе выгораживайте крысчан,"кацапiдор"(c)
Бідняжка. А тобі ж з цим жити!
В совдепии они жили и живут) Как раньше носили портреты Брежнева и "СлаваКПСС", так теперь портреты Хуйла и "Крымнаш". И шо характерно. Сами бы на демонстрацию не пошли. Из обкома дали разнарядку - пару часов постоят на митинге.жителі томської волості як жили у кацапії, так і живуть