Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в оккупированном Крыму?

🔴 23:27 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 23:27 Повітряна тривога в Харків.обл.
чекали наказу з Києва щоб звільнити держбудівлі. Але наказу не дочекалися...
Ой, як я чекав поки хтось (я думав - урсул) це скаже!
Значить "наказу захищати Україну" вони не дочекалися, а от наказу зрадити, порушити присягу та стати підарами - вони дочекалися?

блядь, а от цікаво, коли той самий гіркін почав єбошити бамбас - хто дав наказ добровольцям? які босі голіруч билися з кацапськими підорами?

f2hdeh.jpg

і от цікаво - хто дав кримському беркуту бути підарасами?
беркут - він по всій країні був такий собі
наш харківський - теж підори

але от чомусь на тому ж майдані більш за все відзначилися кримчани
а от дніпряни чомусь були нормальнішими
пам'ятаєте фотку, коли кримський підар єбошить когось кийком по голові, а командир дніпрян хватає його за кийок, аби не дати?

І чому западеньскі беркути стояли перед земляками на колінах та каялися, а кримський беркут кримчани вітали як героїв, які "гасілі йобаних біндер"?

то блядь як?

Чому на решті України теж був піздец, але народ зміг вплинути на силовиків (хоча подекуди на грані фолу)
а от у криму - ніхто не вплинув на майже 30 тисяч озброєнних мудлів - і не заохотив їх оборонятися?

то, блядь, в чому причина? в тому що "ЗСУ не було щоб захистити"?
20 тисяч вояків було і ще 10 тисяч різних силовиків.
Але, блядь, "чекали наказу"

А чому Мамчур не став підаром? Йому наказ не дійшов? Чи як?
І чого навіть його дружина, яка органзовувала евакуацію частини, виявилася справжнім вояком, а кримські підараси виявилися підарасами?

та навіть на "ватному дамбасі" довелося завозити дохуя тітушек з кацапії, бо дохуя народу було за Україну
І Донбас зараз палає, бо тамошні люди хотіли битися за свою країну та домівки

і тільки в криму все населення включно з силовиками радісно почало відсмоктувати у кацапів?

зі звичайно не зовсім все населення, є й там нормальні люди. але все ж таки.

Под угрозой какого оружия? Давай пруф.
Нет никаких показаний Гиркина про угрозу оружием.

вот те бля пруф про гиркина. узнаёшь, ебонат?
или ты скажешь, что гиркин их вежливо просил в зал заседаний?

ну от гіркін прямо каже "Кримські військові саботували накази з Києва"
То, блядь, якого наказу їм, блядь, не вистачало?

В семье я разговариваю на украинском, в кацапскомовном сепарастически-педерастическом Харькове
ты явно не харьковчанин раз так говоришь...
да сарказм это был про описание Харькова...

Конкретно про 5 школу. В эти года там отец учился. Не помню, чтоб он говорил про преподавание на украинском.

Одна из них, или 5-я или 1-я точно. 50-е годы. Возможно уже позже это прикрыли, когда я учился - уже не было, само собой

ппц...

badg2d.jpg

he5hhc.jpg

Ой, як я чекав поки хтось (я думав - урсул) це скаже!
Значить "наказу захищати Україну" вони не дочекалися, а от наказу зрадити, порушити присягу та стати підарами - вони дочекалися?

Всі зрадили? Ніхто не вийшов на материк, ніхто не перегнав гелікоптери до Миколаєва, ніхто не переплив до Одеси? А який відсоток зрадив тоді, коли не дочекались наказу?

Всі зрадили? Ніхто не вийшов на материк, ніхто не перегнав гелікоптери до Миколаєва, ніхто не переплив до Одеси? А який відсоток зрадив тоді, коли не дочекались наказу?
кажуть що вірними присязі залишилося біля 15% (я про це згадуввав) вояків
серед ментів/сбу лише кілька штук не зрадило
десь було інтервью Пастора, він там коротко та докладно розповідав
зараз постараюся знайти, якщо зможу
про мамчура, до речі, я теж згадував
так шо не треба мені тута :)

ось тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в нього виходить 30%, ми свого часу рахували - нас було десь 15, але й кількість військових в нас була майже вдвічі більша, не виключено що ми враховували в тому числі флот а може й силовиків

"Який був стан силових наших структур зрозуміло по ситуації в Криму. З 13 тис. військовослужбовців Збройних сил не зрадили присязі 3900. Серед представників СБУ - 99% зрадили Україну, серед МВС представленого в Криму, 99% зрадили. В таких умовах ми починали боротьбу", - заявив Турчинов.

кажуть що вірними присязі залишилося біля 15% (я про це згадуввав) вояків
серед ментів/сбу лише кілька штук не зрадило
десь було інтервью Пастора, він там коротко та докладно розповідав
зараз постараюся знайти, якщо зможу
про мамчура, до речі, я теж згадував
так шо не треба мені тута :)

Пастор дав наказ і його не виконали? Ні, не дав. Тож хай тепер сидить тихо і не пиздить, капітулянт хєров.

Пастор дав наказ і його не виконали? Ні, не дав. Тож хай тепер сидить тихо і не пиздить, капітулянт хєров.
а наказ на зраду та стати підорами - пастор давав? Начебто ні
а що, до речі, робить війсковий, якщо немає наказу? (а таке на війні - воно бува - зв'язок рветься та командира вбивають)
Діє згідно з Уставом
де там в уставі "Стати підаром та перейти на бік ворога, якщо немає наказу не робити це"?

а наказ на зраду та стати підорами - пастор давав? Начебто ні
а що, до речі, робить війсковий, якщо немає наказу? (а таке на війні - воно бува - зв'язок рветься та командира вбивають)
Діє згідно з Уставом
де там в уставі "Стати підаром та перейти на бік ворога, якщо немає наказу не робити це"?

Про Статут згодний, військові дійсно цого не виконали, але... вони кілька тижнів буквально волали "дайте наказ! дайте ясність! або атакуємо бандитів або відходимо на материк." Я сам пам'ятаю як моряки просили дати наказ вийти з бухти Севаса, вони бачили як кацапня топить свої суда (в котрий раз, дебіли бля....) в бухті і перекриває вихід до моря, вони просили день, тиждень, потім сказали що в них є кілька годин і прохід закриється, просили дати наказ вийти в море і спасти флот! І що? Пастор мовчав, штаб мовчав, кацапня зайшла на кораблі і захопила їх. Те саме було з авіацією, з базами - військові просили дати наказ і не отримали його. Ніякого наказу. Київ повів себе так, ніби цому плювати на тих, хто не зрадив Україну.

Назад
Зверху Знизу