Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо, неплохо. Как дела у Зоряны, свиноматка твоя сегодня уже ужинала, или пока не успела?Приходіть.
Давно твою маму не бачив.
Як її здоров'я?
Про Зоряну нічого не знаю.Спасибо, неплохо. Как дела у Зоряны, свиноматка твоя сегодня уже ужинала, или пока не успела?
Та божечки.Кому интересно, если полное досье на ушлепка. Продам за 100 евро по курсу в монеро.
11Та божечки.
Я за сто евро новую биографию кому угодно напишу, с экшеном и *****.![]()
Аа, навіщо воно ?Кому интересно, если полное досье на ушлепка. Продам за 100 евро по курсу в монеро.
Який може бути паспорт?Тебе не надо, кому-то надо. К сожалению пока скана паспорта нет, но думаю что это вопрос времени.
Ну может кто-то решит на эту обезьянку кредит повесить например. Вариантов масса для творческого человека.Аа, навіщо воно ?
Та мені пофіг на нього.ну твой "певец джихада" Мацураев , вроде, лег под Кадырова, но при этом и петь перестал...
Потому шо они тупые пидорыДля них всіх та тема серйозна шо піздєц.
То одна з основ релігії.
Не вони одні такі.Потому шо они тупые пидоры
Богодуи все тупые пидорыА їм той Єрусалим нахуя?
хотя вот, как думаете - о ком это он поет?
Це все є в старовинних пророцтвах. До речі від самих іудеїв, проти яких фактично Мацураєв співає у той пісні, що ти виклав.Та мені пофіг на нього.
Я про інше.
Я про те, наскільки важливим є Єрусалим для ісламу.
Не для палестинців, не для арабів. А для мусульман в принципі.
Для них всіх та тема серйозна шо піздєц.
То одна з основ релігії.
Просте питання: нахуя той Єрусалим чеченському пасічнику?
А виявляється що то мета його життя. За яку він готовий померти.
Не знаю чи реально, а у мріях, в піснях, дуже навіть.
І він не один такий. То така релігія.
Там одна основа:Це все є в старовинних пророцтвах. До речі від самих іудеїв, проти яких фактично Мацураєв співає у той пісні, що ти виклав.
Але, добре, якщо ти так ставиш питання, то це не разумно казати, що тобі пофіг.
Ти вважаєш, що останнє слово в пророцтвах- це принесення Корану і меча у Палестину розміреним й твердим кроком мусульман, зі згорянням усього під чорним прапором джихада, як це подає Мацураєв? До речі, це ж ми можемо спотерігати прямо тут й зараз...
Але є різні пророцтва, як і різні релігії. Навіть у цих самих -семітських є ті шари, які для профанів сокриті покровом та маривом. Саме профани роблять усю цю "движуху", за вимогами своїх звивин у мізках....