Тут могла бути ваша реклама

Шо там у поляков?

• Автор теми Автор теми novag
  • Дата створення Дата створення
хто б не підписав з польшею чергову угоду, наступний псєвдоісторік при владі почне висувати претензії знову... ось подивитеся, вони скоро і Німеччині почнуть висувати (хоча вже там щось про репарації вякав), і шведам... а от хуйлу - ЗАСЦЯВ ... і ссатиме надалі...
Ванга тебе родственница или просто соседка на кладбище??)))

славік, не буде нічого. зауваження - слушне
Маячня, теперішній уряд Польщі орденів не забирав і мабуть зараз також не забере - наче треба ще згоду уряду на ініціативу президента Навроцького. .......Короткий ответ: да, согласно Конституции Польши, решение президента по поводу ордена требует скрепления подписью (контрасигнатуры) премьер-министра, чтобы получить законную силу. Однако здесь есть важный юридический нюанс.........

Останнє редагування:
Ванга тебе родственница или просто соседка на кладбище??)))
славік, ти не зарано про цвинтар почав згадувати? хуйла хоч переживеш? я перемаюся. почекай півроку, а там - ...

ПС: Ванга начавлася, де я викладав

У Навроцкого порог боли превысился? И он это переложил на всех братских Украине поляков?
Млять, такая же историческая боль, только с другой стороны есть и у украинцев.Но кроме этого у нас сейчас реальная боль от превышения немыслимого порога реальной агрессии и войны, который этому конкретному ляху и не снился...Он взял на себя право решать за народ, идёт он в дупу, курва ( последнее слово - любимое у поляков, для выражения эмоции)

Останнє редагування:
У Навроцкого порог боли превысился? И он это переложил на всех братских Украине поляков?
Млять, такая же историческая боль, только с другой стороны есть и у украинцев.Но кроме этого у нас сейчас реальная боль от превышения немыслимого порога реальной агрессии и войны, который этому конкретному ляху и не снился...Он взял на себя право решать за народ, идёт он в дупу, курва ( последнее слово - любимое у поляков, для выражения эмоции)

ти, підар, і на півшишечки не знаєш, що таке біль... але історія - дуже іронічна сука.. .

славік, ти не зарано про цвинтар почав згадувати? хуйла хоч переживеш? я перемаюся. почекай півроку, а там - ...

ПС: Ванга начавлася, де я викладав
Ты явно чего-то лишнего начавчался ...))))

Назад
Зверху Знизу