Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там у *****ов? - Part 5

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
Та ні. То ж воно звичайне діло, але коли така поважна пані вісловлює таку думку, то якось воно так трішки бентежить.

яка чиста мова - мабуть діалект полтавський ...

а ну цвірінькні нам - путін ***ло - хочемо заслухатися твоїм щебетом!

Зрозумiло, Торi? Де твiй костюм та батiг? ;)

Нє, ти що. Я *****ів батогом не можу, батіг - то знаряддя для справжніх арійців. Щоб то костюм та батіг, то треба ж і бандерівця до них - такого, щоб було на чім і хльосту дати, і розважитись.
А *****и - нє, для *****ів пательня, щипці і піч. ***** непридатний для використання з такою метою як БДСМ.

То що? Вже можна мені тут залишитись коли признали?
Ні, не можна. Ти нелегітимний і расово підозрілий.

Раби, що ти з них візьмеш.
Як на мене, я б і рабами їх мати не хотів. Йобська потолоч. Тьху.
Тих, що вже поналізли, краще або одразу перемолоти на біодобрива, чи ж примусити спочатку відбути покарання на роботах по відновленню Донбасу. А потім все одно - на біодобрива.

А як хочеш, так і викладай, а щоб було. Відпросишся перед розстрілом на пару хвилин.
Ой, навіть не знаю чи вдасться домовитись, але вже коли так кажете, то мушу якось завантажити те селфі на ХФ.

Тих, що вже поналізли, краще або одразу перемолоти на біодобрива, чи ж примусити спочатку відбути покарання на роботах по відновленню Донбасу. А потім все одно - на біодобрива.
О!:увага: Спочатку працювати.
Розбирати завали, відбудовувати заводи, рити могили для донецьких зрадників, і що там ще. А те, що від них потім залишиться - в піч, а попвіл - на біодобрива. Рецепт наш, ******ський, роками перевірений, чо там винаходити казна-що, коли все вже дядечко Адольф придумав, бери й користуйся, хайльгітлер. :іржач:

Ой, навіть не знаю чи вдасться домовитись, але вже коли так кажете, то мушу якось завантажити те селфі на ХФ.
То твої проблеми, мене цікавить результат, а як те буде зроблено - думай.

...Ні, не можна. Ти нелегітимний і расово підозрілий.
Чомусь спочатку прочитав "*****асово підозрілий". Аж схаменувся - це ж як так?
Нам ще тільки такого клопоту не вистачало.

Будеш тут из'яснятись коли садять на електричний стілець і якщо робиш помилку, то відразу струм вмикають.
Ты тут не ****и. В *****стане если и садят, то на бутылку из-под шампанского. Электрический стул в США.

Будеш тут из'яснятись коли садять на електричний стілець і якщо робиш помилку, то відразу струм вмикають.

Це новий метод виховання. Покращена версія методики видатного українського педагога Макаренка. Примусова праця включена, як і у оригіналі.

О!:увага: Спочатку працювати.
Розбирати завали, відбудовувати заводи, рити могили для донецьких зрадників, і що там ще. А те, що від них потім залишиться - в піч, а попвіл - на біодобрива. Рецепт наш, ******ський, роками перевірений, чо там винаходити казна-що, коли все вже дядечко Адольф придумав, бери й користуйся, хайльгітлер. :іржач:

чула я якось пісню Машинґвери... там трохи інакший рецепт. бандерівський. не практикуєте?

Назад
Зверху Знизу