Статус: Офлайн
Повідом.: 46154
Повідом.: 46154
О, *****и вже панську мову вчать.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так воно і буде, бо там лічильник балів пищить я лічильник Гейгера в Чорнобелі.Маю надію, тебе розстріляють.
Ой, пані, які у вас фантазії... мені аж ніяково стало.А спочатку виїбуть. :гі:
Чо там ніяково. Хіба тобі звикати.Ой, пані, які у вас фантазії... мені аж ніяково стало.
Отож!Так воно і буде, бо там лічильник балів пищить я лічильник Гейгера в Чорнобелі.
Ось бачите яка воно справа: навіть тупі *****и здатні панську мову вчити, а дехто там у вас прагнув російську другою державною і раді того за Януковича голосував.О, *****и вже панську мову вчать.
Хай вчать.
Ось бачите яка воно справа: навіть тупі *****и здатні панську мову вчити, а дехто там у вас прагнув російську другою державною і раді того за Януковича голосував.
є в мене думка, що це запроданець...
Ось бачите яка воно справа: навіть тупі *****и здатні панську мову вчити, а дехто там у вас прагнув російську другою державною і раді того за Януковича голосував.
Отака вона, загадкова "руська душа".

Це ж Мікола Янавіч

Та ні. То ж воно звичайне діло, але коли така поважна пані вісловлює таку думку, то якось воно так трішки бентежить.Чо там ніяково. Хіба тобі звикати.
Ото і є справжній фашизм.Шожвытварите, хунта.??!!!

То що? Вже можна мені тут залишитись коли признали?Микола Янович, здрісті.
коли така поважна пані

Таке тобі. Чо воно тебе так бентежить? Поважна пані давно живе, тим більше, що ми ж толерантні до *****асів, так що не треба так соромитись, ніхто ж тобі нічо. Головне, селфі нароби побільше, і перед розстрілом сюди виклади.Та ні. То ж воно звичайне діло, але коли така поважна пані вісловлює таку думку, то якось воно так трішки бентежить.