Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там у *****ов? - Part 5

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
***** иди НА ***!! И нехер шастать тебе по нашим ресурсам. И вообще выкинь комп и телефон - это все плохое, американское. Повесь икону и молись, это твой удел. И купи ладу весту.
Т. е. на этом все мысли и закончились.

Нехуй тебе делать у нас.
Помоги лучше наклепать там мне баллов, а я спать.

Помоги лучше наклепать там мне баллов, а я спать.
Тільки дурнуватий ***** здатен сновигати чужими ресурсами, збираючи оберемками нахуї, при цьому абсолютно не здатен пояснити навіть сам собі, нащо йому така рахуба.

То є так, того треба боятися. Однак, я помітила, що місцеві зовсім не раді такому повороту справи, і то мене дивує чи не більше, ніж все оте старе залізяччя, що його пре ***ло до криму.

У Криму? Так вони ж волали про кримрасєя суто заради пайки від хазяїна, а ****юлів отримувати ой не хочуть. До деяких вже доходить, прост, що з такими приколами - ****юлів отримають саме вони

У Криму? Так вони ж волали про кримрасєя суто заради пайки від хазяїна, а ****юлів отримувати ой не хочуть. До деяких вже доходить, прост, що з такими приколами - ****юлів отримають саме вони
Ну, то пайку ж відпрацювати треба, що не так. Ось зараз їм кіоски ще позносять, туриста їм тепер не баачити, скільки живуть - навіть коли повернеться крим, я туди принципово не поїду, гидко все те, а ядерну зброю ***ло туди тягне, і те "жжж" неспроста. Я думаю, може ***ло вже настільки йобнувся, що кине ту бомбу туди, куди зможе? А ми ж найближче. І потім їх "ізвінітє" буде до сраки, воно й зараз туди вже, а потім і поготів.
***ть, дав жее Бог сусідів намаханих.

Brundlefly, хоча й застарiла модель, теж стане у нагодi :D

7327_press07-001.jpg

Тільки дурнуватий ***** здатен сновигати чужими ресурсами, збираючи оберемками нахуї, при цьому абсолютно не здатен пояснити навіть сам собі, нащо йому така рахуба.
А як зветься той, що не може зрозуміти звідки його біда взялась і кидається на кожного, хто мимо проходить, надіючись тим налагодити своє життя?

А як зветься той, що не може зрозуміти звідки його біда взялась і кидається на кожного, хто мимо проходить, надіючись тим налагодити своє життя?
Бачиш, *****чику, я чудово знаю, звідки взялась на мою землю біда. Від вас, з-за рогу порожнім лантухом ударених, що лізуть сюди ******* вже другий рік поспіль. І не треба мені тут розводитись, що то не ***ло, і не ви, а ми самі винні. Не відмиєтесь уже.

То є так, того треба боятися. Однак, я помітила, що місцеві зовсім не раді такому повороту справи, і то мене дивує чи не більше, ніж все оте старе залізяччя, що його пре ***ло до криму.

Мисцеви там уже ничего не решают. Прошли те времена. Теперь: скажут в ядерный пепел - значит в ядерный пепел. Хотели ж ******* в России, шож теперь перебирать харчами.

ты ж вроде спать ушло ... не помню только в этой или нет теме ;)

как же вам ботве тяжело
Та то таке. Прикували ланцюгами до клавіатури і сказали якщо не буде 1000 дописів на харківфорумі, то розстріляють, а може й сотні не вдасться зробити.

Теперь: скажут в ядерный пепел - значит в ядерный пепел.

Да, а прогноз погоды по "России 24" так и начинают с Грозного :D

Затем - Владик, Хабар, Бира с Биджаном и далее на запад до Калининграда.

Та то таке. Прикували ланцюгами до клавіатури і сказали якщо не буде 1000 дописів на харківфорумі, то розстріляють, а може й сотні не вдасться зробити.
Маю надію, тебе розстріляють. А спочатку виїбуть. :іржач:

Мисцеви там уже ничего не решают. Прошли те времена. Теперь: скажут в ядерный пепел - значит в ядерный пепел. Хотели ж ******* в России, шож теперь перебирать харчами.

Гадаєш, замість Воронежу вхуярять по Ростову?

Назад
Зверху Знизу